Η διεθνής ομοσπονδία υγρού στίβου αποφάσισε να απευθύνει πρόσκληση συμμετοχής στον Ανδρέα Βαζαίο, ο οποίος έχει πετύχει το χαμηλό όριο στα 200μ. μικτή ατομική, αγώνισμα στο οποίο δεν υπάρχει Έλληνας με υψηλό όριο. Ο 18χρονος πρωταθλητής του ΑΝΟ Αργυρούπολης, ο οποίος θα μετάσχει σε δύο εβδομάδες (4-8 Ιουλίου) στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα εφήβων/νεανίδων της Αμβέρσας, έχει επίδοση 2:01.64, που του δίνει τη δυνατότητα να ταξιδέψει στο Λονδίνο.

Στους Ολυμπιακούς Αγώνες θα αγωνιστούν επίσης οι Άρης Γρηγοριάδης, Γιάννης Δρυμωνάκος, Στέφανος Δημητριάδης, Παναγιώτης Σαμιλίδης, Γιάννης Καλάργαρης, Νέρι Νιαγκουάρα, Νόρα Δράκου και Κρίστελ Βουρνά, ενώ ακόμη δύο κολυμβήτριες, τις οποίες θα επιλέξει η ΚΟΕ (πιθανότατα οι Θεοδώρα Γιαρένη και Μάρθα Μάτσα), θα πάνε στο Λονδίνο για τα 4Χ100μ. ελεύθερο γυναικών. Στους Αγώνες θα συμμετάσχουν φυσικά και οι Σπύρος Γιαννιώτης και Μαριάννα Λυμπερτά, που έχουν εξασφαλίσει την πρόκρισή τους για τα 10χλμ. σε ανοιχτή θάλασσα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Κριστιάν Γκολομέεβ, ο οποίος είχε φτάσει πολύ κοντά στο υψηλό όριο στα 50μ. ελεύθερο (έχει 22.22, ενώ το όριο είναι 22.11), δεν μπορεί να πάει στο Λονδίνο, επειδή στο συγκεκριμένο αγώνισμα υπάρχει ήδη ελληνική συμμετοχή (ο Γιάννης Καλάργαρης εάν πιάσει το υψηλό όριο).

Επιμέλεια: Ανδρέας Αθανασούλης

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης