Θέση για το επεισόδιο ανάμεσα στον Μανώλη Παπαδόπουλο και τον Γιώργο Κατίδη, στην προπόνηση της περασμένης Πέμπτης, πήραν οι παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ, εκφράζοντας ανοιχτά τη στήριξή τους στο μέλος του προπονητικού επιτελείου της «Ένωσης».

Στην ανακοίνωση που εξέδωσαν οι παλιές δόξες της ομάδας επισημαίνουν ότι ο Παπαδόπουλος «ουδεμία ευθύνη φέρει και αυτό το γνωρίζουν όλοι όσοι βρέθηκαν μπροστά στο συμβάν», ενώ παράλληλα συμβουλεύουν τον Κατίδη να «παίξει μπάλα και να αφήσει τα σχόλια»

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αναλυτικά η ανακοίνωση των παλαιμάχων:

«Τις τελευταίες ημέρες παρατηρείται από ΜΜΕ και όχι μόνο, ένας συνεχής πόλεμος προς το πρόσωπο του Μανώλη Παπαδόπουλου, με απώτερο σκοπό την απομάκρυνσή του. Η αφορμή δόθηκε από το επεισόδιο που έγινε προ ημερών στην προπόνηση της ΑΕΚ με τον νεαρό Κατίδη. Ο Μανώλης ουδεμία ευθύνη φέρει και αυτό το γνωρίζουν όλοι όσοι βρέθηκαν μπροστά στο συμβάν.

Ο νεαρός, καλά θα κάνει να κοιτάξει μόνο τη δουλειά του, δηλαδή να παίζει μπάλα, να περιορίσει τα σχόλιά του γύρω από την ομάδα στο διαδίκτυο και να μη φέρεται υβριστικά εναντίον αντιπάλων ποδοσφαιριστών, όπως είχαν καταγγείλει πριν μερικές αγωνιστικές οι παίκτες της Κέρκυρας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι παλαίμαχοι της ΑΕΚ, στηρίζουν τον Μανώλη Παπαδόπουλο. Είναι ένας προπονητής που εργάζεται με σοβαρότητα και έχει τα απαραίτητα στοιχεία για τη θέση που κατέχει».

Το επεισόδιο Παπαδόπουλου-Κατίδη

Το επεισόδιο στο οποίο αναφέρονται οι παλαίμαχοι της ΑΕΚ έλαβε χώρα την περασμένη Πέμπτη. Όλα ξεκίνησαν όταν σε μια φάση σε άσκησης αμυντικής τακτικής ο Γιώργος Κατίδης δέχθηκε ένα σκληρό μαρκάρισμα με αποτέλεσμα να πέσει κάτω και να κρατά το πόδι τους από τους πόνους.

Ο Μανώλης Παπαδόπουλος εκείνη την στιγμή που ήταν κοντά του είπε «έλα σήκω, δεν έγινε τίποτα…» με τον νεαρό παίκτη να αντιδρά έντονα, καθώς έδειχνε ότι πονούσε πραγματικά. 

Τότε ο βοηθός του Λίνεν του φώναξε (λένε ότι… παρερμήνευσε μια λέξη του παίκτη) και εν συνεχεία ο Κατίδης έμεινε εκτός διπλού, κάνοντας την άσκηση που έκαναν οι παίκτες που είναι εκτός πλάνων για το ντέρμπι με τον ΠΑΟ. 

Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης