Σύνθημα για το «repeat» στο Λονδίνο έδωσε ο εκ των ιδιοκτητών της ΚΑΕ Ολυμπιακός, Γιώργος Αγγελόπουλος, μετά την πρόκριση των Πειραιωτών στον τελικό του Final 4 της Euroleague.

Από την πλευρά του ο Παναγιώτης Αγγελόπουλος τόνισε ότι η ομάδα του Μπαρτζώκα έπαιξε ολοκληρωτικό μπάσκετ στον νικηφόρο ημιτελικό (69-52) επί της ΤΣΣΚΑ Μόσχας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αναλυτικά όσα δήλωσαν οι ισχυροί άνδρες των Πειραιωτών:

Παναγιώτης Αγγελόπουλος: «Συγχαρητήρια στην ομάδα. Αυτό που είδαμε μας ανατρίχιασε, μας συγκλόνισε, παίξαμε ολοκληρωτικό μπάσκετ. Εκτός από απίστευτη άμυνα, καταφέραμε να επικρατήσουμε απέναντι σε μία ομάδα με 35 εκατ. ευρώ μπάτζετ. Για δεύτερη συνεχή χρονιά, οι κορμοί των ομάδων ήταν οι ίδιοι. Εμείς πάντα στηρίζουμε τους προπονητές μας. Ο Μπαρτζώκας τα κάνει όλα αυτά πρώτη φορά σε αυτό το επίπεδο. Δεν γίνεται χωρίς στήριξη. Ο κόσμος ήταν συγκλονιστικός, ήταν ανατριχιαστικός. Ελπίζω να έρθουν περισσότεροι την Κυριακή αν μπορούν».

Γιώργος Αγγελόπουλος: «Το μοντέλο που ακολουθούμε εξελίσσεται, αναβαθμίζεται και συνεχώς βελτιώνεται. Πέρυσι ήταν κατά τύχη, φέτος ήταν με σύστημα. Όταν φτάνεις στον τελικό πας μόνο για το… repeat!».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης