Με πρωταγωνιστή τον Μάρκους Μπεργκ, ο οποίος πέτυχε χατ-τρικ, σκοράροντας στο 26′, το 56′ και το 74′, ο Παναθηναϊκός επικράτησε 4-1 του Άρη. Στο 45’ ο Κλωναρίδης πέτυχε το δεύτερο γκολ τους «πράσινους», ενώ για τον Άρη ισοφάρισε στο 40’ ο Μανιάς. Στο 35’ ο Τάτος έχασε πέναλτι, το οποίο λανθασμένα καταλογίστηκε από τον διαιτητή Θάνος.

Πατήστε εδώ και δείτε τα γκολ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Παναθηναϊκός κατάφερε στο πρώτο ημίχρονο να συνδυάσει την ανωτερότητά του με την ουσία. Στο πρώτο 20λεπτο ο ανέλαβε την πρωτοβουλία και στο 26’ κατάφερε να ανοίξει το σκορ. Ο Νάνο από τα αριστερά γέμισε για τον Μπεργκ, που από κοντά άνοιξε το σκορ.

Ο Άρης στο 34′ κέρδισε πέναλτι, σε μαρκάρισμα του Μέντες στον Οικονομόπουλο, ωστόσο η υπόδειξη του Θάνου ήταν λανθασμένη, αφού δεν υπήρχε παράβαση που να δικαιολογεί την απόφαση που πάρθηκε. Ο Τάτος δεν μπόρεσε να νικήσει τον Κοτσόλη, ο οποίος κράτησε το 1-0 για τον Παναθηναϊκό. Το 1-1 ήρθε τελικά στο 40′. Ο Τάτος εκτέλεσε το φάουλ, ο Κοτσόλης απέκρουσε ασταθώς και ο Μανιάς από κοντά πέτυχε το γκολ. Πριν ολοκληρωθεί το ημίχρονο ο Παναθηναϊκός ανέκτησε το προβάδισμα, χάρη σε εξαιρετική συνεργασία των Μπεργκ και Ζέκα, σε μία φάση που σκόρερ χρίστηκε ο Κλωναρίδης.

Στα πρώτα λεπτά του δευτέρου μέρους της ο Άρης πρέσαρε ψηλά, όμως ο Παναθηναϊκός πέτυχε τα γκολ. Στο 56’ ο Μπετγκ πήρε τη μπάλα και με ωραία τεχνική κεφαλιά ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 3-1.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Διούδης στο 73′ σταμάτησε εντυπωσιακά τον Μπεργκ, αλλά ο Σουηδός δύο λεπτά μετά με ωραίο τακουνάκι πέτυχε χατ-τρικ μετά από ασίστ του Αμπέντ.

Παναθηναϊκός – Άρης 4-1 (Nova 1)

Γκολ: 26′, 56′, 74′ Μπεργκ, 45′ Κλωναρίδης – 40′ Μανιάς
-35′ έχασε πέναλτι ο Τάτος

Κίτρινες κάρτες: Μπεργκ – Τσιάρας, Βλάχος, Τάτος, Κύργιας

Κόκκινες κάρτες:

Παναθηναϊκός (Αναστασίου):
Κοτσόλης, Μαρινάκης, Κουτρουμπής, Μέντες, Νάνο, Ζέκα, Αμπέντ (82′ Καρέλης), Πράνιτς (79′ Δώνης), Κλωναρίδης, Πέτριτς (72′ Ατζαγκούν), Μπέργκ.

Άρης (Παπαδόπουλος):
Διούδης, Κύργιας, Γιαννίτσης, Οικονομόπουλος, Τάτος, Νταμαρλής, Βαγγέλη, Μανιάς, Βλάχος (50′ Κουσίδης), Ηρακλής (63′ Σουνάς), Τσιάρας.

Επιμέλεια: Ανδρέας Αθανασούλης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης