Στο 1-1 έμεινε ο Παναθηναϊκός με τον Εργοτέλη, σε παιχνίδι για την 26η αγωνιστική της Super League. Στο 19’ ο Πράνιτς άνοιξε το σκορ, ενώ στο 47’ ο Μπαντιμπανγκά ισοφάρισε.

Πατήστε εδώ και δείτε τα γκολ του αγώνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το παιχνίδι ξεκίνησε με τον Παναθηναϊκό να ζητά πέναλτι σε μαρκάρισμα του Αντελέγιε πάνω στον Καρέλη και τον διαιτητή Δελφάκη να δείχνει να συνεχιστείτο παιχνίδι. Λίγο μετά ο Πράνιτς στο 9′ και στο 11′ επιχείρησε να σουτάρει, ωστόσο οι προσπάθειές του δεν ανησύχησαν τον Στοΐκοβιτς. Η επιθετική δραστηριότητα των «πράσινων» και στο 15’ ο Μπεργκ απέναντι από τον κίπερ του Εργοτέλη σούταρε άουτ.

Από την μεριά του οι Κρητικοί απάντησαν στο 17’ με τον Μονακέλο να πιάνει ανάποδο ψαλίδι και τον Καπίνο να διώχνει με υπερένταση στην αριστερή του γωνία σε κόρνερ. Τελικά ο Παναθηναϊκός κατάφερε να προηγηθεί. Στο 19’ ο Ντάνιελ Πράνιτς από πλάγια θέση σούταρε και νίκησε τον Στοΐκοβιτς, σημειώνοντας το 1-0! Στο 25ο λεπτό, ο Μπεργκ απέφυγε τρεις αντιπάλους, αλλά το σουτ που επιχείρησε δεν αιφνιδίασε τον τερματοφύλακα της ομάδας του Ηρακλείου.

Ο Εργοτέλης αιφνιδίασε τον Παναθηναϊκό με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου. Στο 47′, ο Τζανακάκης έβγαλε τη σέντρα, οι αμυντικοί των «πράσινων» δεν απομάκρυναν και ο Μπαντιμπαγκά από κοντά με πλασέ ισοφάρισε σε 1-1.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στο 66’ πέρασε στο γήπεδο ο Πέτριτς και πέντε λεπτά μετά από πάσα του Μπεργκ, απέφυγε τον Πίτσο και σούταρε λίγο άουτ. Ένα λεπτό μετά και πάλι ο Κροάτης έπιασε την κεφαλιά και ανάγκασε τον Στοΐκοβιτς να απομακρύνει με δυσκολία.

Στο 76’ ο Εργοτέλης απάντησε με τον Χαντί να σουτάρει και τον Καπίνο να αποκρούει σε κόρνερ. Μέχρι το τέλος τίποτα δεν άλλαξε και οι δύο ομάδες ολοκλήρωσαν το παιχνίδι με το σκορ στο 1-1.

Παναθηναϊκός – Εργοτέλης 1-1 (Nova 2)

Γκολ: 19′ Πράνιτς – 47′ Μπαντιμπανγκά

Κίτρινες κάρτες:
Ρισβάνης, Πράνιτς, Ζέκα, Σίλντενφελντ – Ιμπραΐμ, Πίτσος, Καρντόσο

Κόκκινες κάρτες:

Παναθηναϊκός (Γιάννης Αναστασίου): Καπίνο, Τριανταφυλλόπουλος, Λαγός (58′ Αμπέντ), Μπεργκ, Ζέκα, Ατζαγκούν, Καρέλης (66′ Πέτριτς), Νάνο, Σίλντενφελντ, Ρισβάνης (81′ Κλωναρίδης), Πράνιτς.

Εργοτέλης (Μαρίνος Ουζουνίδης): Στοΐκοβιτς, Πίτσος, Αντελεγιέ, Τζανακάκης, Αμπντισαλάμ, Καρντόσο, Μεχία, Μπαντιμπαγκά (89′ Ρέντζας), Κούμπικ (78′ Μπουχαλάκης), Χαντί, Μονακέλο (90′ Γιοβάνοβιτς).

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης