Την ήττα με 4-0 γνώρισε ο Παναθηναϊκός σε φιλικό παιχνίδι στην Πολωνία από την Λέγκια Γκντανσκ. Οι «πράσινοι» αγωνίστηκαν με δέκα παίκτες από το 60’ λόγω αποβολής του Καρέλη, ενώ οι Πολωνοί αστόχησαν σε πέναλτι στη λήξη του πρώτου ημιχρόνου.

Ο Παναθηναϊκός στην αρχή του αγώνα είχε καλή κυκλοφορία της μπάλας και πίεζε σωστά του Πολωνούς. Καλή στιγμή για την ομάδα του Αναστασίου καταγράφηκε με κεφαλιά του Πέτριτς. Στη συνέχεια η αναμέτρηση διεκόπη για περίπου 15 λεπτά, λόγω των καπνογόνων των οπαδών των γηπεδούχων και εκεί οι «πράσινοι» έχασαν τον ρυθμό τους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μετά την επανέναρξη του αγώνα οι Πολωνοί κέρδισαν πέναλτι σε μαρκάρισμα του Μέντες. Ο Βράνιες αστόχησε και έτσι το 0-0 παρέμεινε στο πρώτο μέρος. Στο δεύτερο μέρος ο Παναθηναϊκός παρουσιάστηκε με νέα πρόσωπα στην ενδεκάδα και έχασε ευκαιρία με τον Μπεργκ να πλασάρει άουτ.

Στο 60’ ο Καρέλης αποβλήθηκε για σκληρό μαρκάρισμα και στα επόμενα δέκα λεπτά η Λέγκια Γκντανσκ σκόραρε τέσσερα γκολ με τους Παβλόφσκι (67′), Γιανίτσκι (73′), Βράνιες (75′) και Μακουζέφκσι (77’).

Η αποστολή του Παναθηναϊκού επιστρέφει αύριο στην Αθήνα, ενώ το επόμενο φιλικό είναι στις 19 Ιουλίου με τον Παναιγιάλειο, στο Αίγιο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Παναθηναϊκός – Λέγκια Γκντάνσκ 0-4 (Nova 1)

Γκολ: 67′ Παβλόφσκι, 73′ Γιανίτσκι, 75′ Βράνιες 77′ Μακουζέφσκι
45′ αστόχησε σε πέναλτι ο Βράνιες

Κίτρινες κάρτες: Ατζαγκούν, Ζέκα

Κόκκινες κάρτες: 60′ Καρέλης

Λέγκια Γκντανσκ: Τρέλα, Πιετρόφσκι, Γκανίτσκι, Βαλέντε, Λέκοβιττς, Μακουσέφσκι, Πόριτσουκ, Βράνιες, Παβλόφσκι (81′ Αλέξιτς), Ντιζέφσκι, Σαντάεφ (70′ Μπούκσα).

Παναθηναϊκός: Κοτσόλης (64′ Ταμπάκης), Σπυρόπουλος (46′ Τριανταφυλλόπουλος), Νάνο, Κουτρουμπής (65′ Μπούρμπος), Μέντες (78′ Ρισβάνης), Δώνης (46′ Λαγός), Ζέκα, Ατζαγκούν (64′ Χουχούμης), Πέτριτς (64′ Ντίνας), Μπεργκ (78′ Μαλντίν), Κλωναρίδης (46′ Καρέλης).

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης