Mία ημέρα μετά τη σημαντική νίκη επί της Μπριζ, για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ ο Παναθηναϊκός ενισχυθηκε ακόμη περισσότερο στη νευραλγική θέση του τερματοφυλακα.

Οι «πράσινοι» εδω και αρκετές ημέρες είχαν έρθει σε συμφωνία με τον πρώην γκολκίπερ του Πανιωνίου, Νίκο Γιαννακόπουλο και απλά την Τετάρτη επισημοποιήθηκε η μεταγραφή, με το «τριφύλλι» να ανακοινώνει την απόκτησή του μέχρι το 2018.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει τη συμφωνία της με τον Νίκο Γιαννακόπουλο. Ο διεθνής τερματοφύλακας θα αγωνίζεται στην ομάδα μας μέχρι το καλοκαίρι του 2018 και τον καλωσορίζουμε στην οικογένεια του Παναθηναϊκού», ανέφερε η σχετική ανακοίνωση του συλλόγου.

Μετά την υπογραφή του συμβολαίου του ο 22χρονος τερματοφύλακας, που έμεινε προ ημερών ελεύθερος από τον «ιστορικό», δήλωσε: «Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος που βρίσκομαι στην οικογένεια του Παναθηναϊκού.

Είναι μια τεράστια ομάδα, με “βαριά” φανέλα και απίστευτους οπαδούς, ενώ αποτελεί ένα μεγάλο βήμα για εμένα. Ευχαριστώ τους ανθρώπους της ομάδας που με πίστεψαν, τον κ. Φύσσα και τον κ. Βόκολο, καθώς επίσης και τον εκπρόσωπό μου, τον Τάσο Παπαδόπουλο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Υπόσχομαι στους φιλάθλους του Παναθηναϊκού αλλά και τον προπονητή μου ότι θα δουλεύω σκληρά καθημερινά για να βελτιώνομαι, έτσι ώστε να διεκδικήσω θέση βασικού στην ομάδα».

Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης