Ο Τάκης Φύσσας και ο Λεωνίδας Βόκολος είχαν το βράδυ της Κυριακής την πρώτη επαφή με τον μάνατζέρ του Μάρκους Μπεργκ αναφορικά με την επέκταση του συμβολαίου του Σουηδού φορ. Πρόθεση των «πράσινων» είναι να «δέσουν» τον Μπεργκ μέχρι το 2018, ενώ και η πλευρά του ποδοσφαιριστή επιθυμεί να ανανεώσει τη συμφωνία με το «τριφύλλι».

Ο πρώτος σκόρερ της ομάδας εισπράττει βάσει του τρέχοντος συμβολαίου του 450.000 ευρώ ετησίως και ο Παναθηναϊκός του προσφέρει πάγιες αποδοχές που φτάνουν ή ξεπερνούν τις 500.000 ευρώ, ενώ με τα μπόνους το ποσό ξεπερνά τις 600.000 ευρώ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι δύο πλευρές θα έχουν εκ νέου συνάντηση όπου θα συζητηθούν αναλυτικά οι όροι του νέου συμβολαίου. Στις διαπραγματεύσεις θα τεθεί το ποσοστό μεταπώλησης του Μπεργκ, καθώς ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής διατηρεί το 10%, ενώ το Αμβούργο έχει κρατήσει το 35%.

Μετά τον Μπεργκ, ο Παναθηναϊκός θα μπει σε διαπραγματεύσεις και με άλλους ποδοσφαιριστές, όπως ο Γκόρντον Σίλντενφελντ, που το καλοκαίρι μένει ελεύθερος. Ακόμα θα προταθεί επέκταση στους Νάνο, Καρέλη, Ατζαγκούν και Ρισβάνη.

Επιμέλεια: Ανδρέας Αθανασούλης

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης