Ζωντανός στη διεκδίκηση του πρωταθλήματος θέλει να παραμείνει ο Παναθηναϊκός, ο οποίος υποδέχεται σήμερα τον ΠΑΣ Γιάννινα στη Λεωφόρο στην αυλαία της 7ης αγωνιστικής. (17:15, Novasports 2).

Παράλληλα, οι «πράσινοι» θέλουν να δώσουν συνέχεια στο νικηφόρο σερί τους, κάνοντας το «4 στα 4» μετά τις νίκες επί του Λεβαδειακού, του Πλατανιά και της Skoda Ξάνθης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στο αγωνιστικό, ο Γιάννης Αναστασίου θα τοποθετήσει κάτω από τα δοκάρια ο Στιλ, ο οποίος μπροστά του – από δεξιά προς αριστερά – θα έχει τους Μαρινάκη, Ταυλαρίδη, Τελάντερ και Νάνο.

Ως αμυντικά χαφ θα αγωνιστούν οι Λαγός και Ζέκα, με τους Καλτσά και Αμπέντ στα πλάγια. Ο Ατζαγκούν θα παίξει πίσω από τον Καρέλη.

Την αποστολή συμπληρώνουν οι Κοτσόλης, Γιαννακόπουλος, Κουτρουμπής, Κλωναρίδης, Μπεργκ, Λουντ, Σάντσεθ, Νίνης, Πράνιτς και Πέτριτς. Εκτός έμειναν οι Εσιέν και Βέμερ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η αποστολή του ΠΑΣ Γιάννινα: Βελλίδης, Σκόνδρας, Στρούνα, Μιχαήλ, Τσουκαλάς, Ίλιτς, Τσάβες, Μπέριος, Ακόστα, Γιάκος, Μανιάς, Τζημόπουλος, Περιστερίδης, Φόνσι, Κοζορώνης, Σαπαλίδης, Φερφελής, Καρανίκας.

Επιμέλεια: Κατερίνα Νινιού

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης