Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται η επιχείρηση-«σκούπα» στο έμψυχο δυναμικό της Παναχαϊκής, καθώς την Τρίτη ακόμη δύο παίκτες είδαν την πόρτα της εξόδου.

Ο λόγος για τα αδέρφια Κοιλιάρα, τον Δημήτρη και τον Γιάννη, που μετά τους Βοσκόπουλο και Ν’ Τζιοντό, αποτελούν παρελθόν από τους «ροσονέρι».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Άξιο αναφοράς πάντως είναι το γεγονός ότι οι ιθύνοντες της Παναχαϊκής στην ανακοίνωσή τους για το «διαζύγιο» με τους δύο παίκτες, εξαπέλυσαν μύδρους εναντίον του Δημήτρη Κοιλιάρα, ενώ αντίθετα τον αδερφό του Γιώργο, τον ευχαρίστησαν για την προσφορά του στην ομάδα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ Παναχαϊκή ανακοινώνει την λύση της συνεργασίας με τους ποδοσφαιριστές Δημήτρη και Γιάννη Κοιλιάρα. Η ΠΑΕ Παναχαϊκή ευχαριστεί με τον πλέον θερμό τρόπο τον Γιάννη Κοιλιάρα για τα όσα προσέφερε αυτά τα τρία χρόνια που ήταν μαζί μας στην ομάδα, αλλά δεν μπορεί να ευχαριστήσει τον Δημήτρη Κοιλιάρα ούτε για την αγωνιστική του συμπεριφορά, ούτε για την γενικότερη συμπεριφορά του απέναντι στην ομάδα μας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Δημήτρης Κοιλιάρας παραπλάνησε την ομάδα μας ότι ήταν ελεύθερος από την 1η Ιανουαρίου 2013 και αφού εισέπραξε αξιοσέβαστο ποσό ως προκαταβολή τελικώς άρχισε να αγωνίζεται από τις αρχές Μαρτίου και σε σύνολο 30 αγώνων αγωνίστηκε μόνο τις τελευταίες 50 ημέρες σε 11 αγώνες εκ των οποίων αντικαταστάθηκε κατά την διάρκεια των αγώνων στους τέσσερις.

Η ΠΑΕ Παναχαϊκή του ζήτησε κατ’ επανάληψη να λύσει το συμβόλαιο του λόγω της ασήμαντης προσφοράς του, αλλά αυτός επέλεξε να το κάνει μετά τους αγώνες με την Νίκη Βόλου και με τον Εργοτέλη.

Η ΠΑΕ Παναχαϊκή δημοσιοποιεί αυτή την συμπεριφορά του ώστε να το πληροφορηθούν οι επόμενοι εργοδότες του διότι είναι κατακριτέο την σημερινή εποχή που το σύνολο των ποδοσφαιριστών είναι απλήρωτοι, να υπάρχουν ποδοσφαιριστές σαν τον Δημήτρη Κοιλιάρα, οι οποίοι εξαπατούν αξιόπιστους ιδιοκτήτες, δεν προσφέρουν τίποτα αγωνιστικά και απαιτούν και το σύνολο των αποδοχών τους για να λύσουν το συμβόλαιό τους».

Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης