Χωρίς τον Δημήτρη Ελευθερόπουλο στον πάγκο, αλλά με τον μέχρι πρότινος συνεργάτη του, Κώστα Παναγόπουλο στα ηνία της ομάδας, ο Πανιώνιος υποδέχεται τον Πανθρακικό σ’ ένα κομβικό παιχνίδι και για τις δύο ομάδες (17.15-NS1).

Άλλωστε όποιος νικήσει θα είναι στο κυνήγι ακόμη και ενός ευρωπαϊκού εισιτηρίου και όποιος χάσει θα βγάλει το κομπιουτεράκι και θ’ αρχίσει τους υπολογισμούς για τη σωτηρία.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το ευχάριστο για τους Νεοσμυρνιώτες είναι ότι δεν υπάρχουν αγωνιστικά προβλήματα, αφού οι Αραβίδης, Ανδράλας, Κουλουχέρης και Περιστερίδης τέθηκαν στη διάθεση του προπονητή.

Η αποστολή του Πανιωνίου: Περιστερίδης, Γιαννακόπουλος, Ανέστης, Κούρντι, Κουλουχέρης, Αυλωνίτης, Τόσκας, Παντίδος, Ρόκας, Κοντοχρήστος, Ανδράλας, Παναγιωτούδης, Γουνδουλάκης, Σάμαρης, Μενδρινός, Κολοβός, Αραβίδης, Ντούνης, Οκόγιε, Καμπάνταης.

Από την πλευρά του ο Παύλος Δερμιτζάκης δεν μπορεί να υπολογίζει τους τραυματίες Στάθη και Κουτσόπουλο, τον τιμωρημένο Χρήστου, καθώς και τους ανέτοιμους Ονούκ και Μιχαλόπουλο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η αποστολή του Πανθρακικού: Βρονταράς, Αθανασιάδης, Σαρακατσάνος, Σερφά, Ντιόγκο, Μπαικαρά, Μουνάφο, Λαδάκης, Λουσέρο, Βαχίρουα, Τζάνης, Παπαδόπουλος, Μελίσσης, Κάσελαν, Κοντογουλίδης, Γωνιάδης, Μίνγκας και Μακρυδημήτρης.

Επιμέλεια: Γιώργος Σπανουδάκης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης