Στη Δράμα θα ταξιδέψει ο Πανιώνιος ενόψει της συμμετοχής του στο τουρνουά του ΚΑΟΔ (28-29/9). Ο Μαρκ Κάρτερ θα ακολουθήσει την αποστολή, αλλά δεν θ’ αγωνιστεί καθώς ο Γιάννης Σφαιρόπουλος θα τον προφυλάξει, μετά την κάκωση στο αριστερό μετατάρσιο της ποδοκνημικής. 

Ο Σφαιρόπουλος υπολογίζει στον Μάριο Μπατή που αν και προέρχεται από τραυματισμό στο γόνατο, συμμετείχε σε μέρος της προπόνησης σήμερα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο συνεργάτης του Σφαιρόπουλου, Θανάσης Παπαχατζής, επισήμανε τη μεγάλη σημασία που έχει η συμμετοχή των «κυανέρυθρων» στο τουρνουά του ΚΑΟΔ. «Το τουρνουά της Δράμας και το τουρνουά του Ρεθύμνου, που ακολουθεί, είναι τα πλέον καθοριστικά για να μας δείξουν που βρισκόμαστε εν όψει της έναρξης των επίσημων διοργανώσεων.

Οι υπόλοιπες ομάδες, που παίρνουν μέρος στο τουρνουά του ΚΑΟΔ είναι ισχυρές. Ο ΚΑΟΔ μετέχει στο άκρως ανταγωνιστικό ελληνικό πρωτάθλημα και οι ΠΑΟΚ, Λουκόιλ Ακαντέμικ Σόφιας παίρνουν μέρος, όπως και εμείς, στο Eurocup, συνεπώς είναι δυνατοί αντίπαλοι,» είπε αρχικά και κατέληξε:

«Στην προετοιμασία βάζουμε τις βάσεις για την μεγάλη αγωνιστική χρονιά, που μας περιμένει. Προσπαθούμε να δουλέψουμε όσο πιο σκληρά γίνεται, ώστε να αντέξουμε μέχρι το τέλος της σεζόν. Με την αλλαγή στο σύστημα διεξαγωγής του EuroCup θα δώσουμε περισσότερους αγώνες στην πρώτη φάση εν συγκρίσει με την προηγούμενη περίοδο, δέκα αντί έξι, ανεξάρτητα αν προχωρήσουμε στην διοργάνωση».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης