Την αποθέωση από περίπου 20.000 οπαδούς της Φιορεντίνα που βρέθηκαν στο «Αρτέμιο Φράνκι» για την παρουσίασή του, γνώρισε το νέο μεταγραφικό απόκτημα των «βιόλα», Μάριο Γκόμεζ.

Ο 28χρονος στράικερ, προσγειώθηκε με ιδιωτικό τζετ στην Τοσκάνη χθες το πρωί και στη συνέχεια, αφού πέρασε πρώτα από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις, υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με την Φιορεντίνα, διάρκειας τεσσάρων χρόνων.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Με 63 γκολ σε 121 συμμετοχές με τη Στουτγκάρδη και 75 γκολ σε 115 εμφανίσεις με τη Μπάγερν Μονάχου στη Μπουντεσλίγκα, καταλαβαίνει κανείς πως ο Γερμανός θα αποτελέσει το «βαρύ πυροβολικό» των «βιόλα», οι οποίοι έχουν θέσει ως στόχο την επόμενη χρονιά την έξοδό τους στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Εμφανώς επηρεασμένος από την υποδοχή που του επιφύλασσαν οι οπαδοί της Φιορεντίνα, ο Γκόμεζ έβγαλε έναν σύντομο λόγο, στον οποίο αποκάλυψε ότι καθοριστικό ρόλο για τη μεταγραφή του στην ιταλική ομάδα έπαιξε ο νέος τεχνικός της Μπάγερν Μονάχου, Πεπ Γκουαρδιόλα.

«Ήταν ξεκάθαρο ότι έπρεπε να φύγω από τη Μπάγερν. Έπρεπε να επιλέξω ανάμεσα στην Ισπανία και την Ιταλία», δήλωσε αρχικά ο 28χρονος και συμπλήρωσε: «Κανείς δεν με έπεισε να έρθω. Μίλησα μόνο με τον Γκουαρδιόλα ο οποίος μου επιβεβαίωσε ότι ο Μοντέλα είναι σπουδαίος άνθρωπος. Μετά μίλησα με τον σύλλογο και μου ανέλυσαν το πλάνο που έχουν».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Παράλληλα, ο Γερμανός μίλησε για τους στόχους που έχει θέσει για την επόμενη χρονιά: «Θέλω με την Φιορεντίνα να κάνω το βήμα παραπάνω. Ήρθαμε τέταρτοι την περυσινή σεζόν και θέλω την επόμενη χρονιά να γίνουμε πιο ανταγωνιστικοί τόσο στη Serie A, όσο και στην Ευρώπη».

Επιμέλεια: Μάριος Μπουμπής

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης