Ως απαρχή για την αντεπίθεση του Παναθηναϊκού, προκειμένου να προλάβει το «τρένο» των πλέι οφ της Super League,  χαρακτήρισε το αυριανό ντέρμπι με την ΑΕΚ ο διεθνής γκολκίπερ των «πρασίνων» Ορέστης Καρνέζης, με δηλώσεις του στην κάμερα του συνδρομητικού καναλιού.

Ο έμπειρος τερματοφύλακας παραδέχτηκε ότι η εμφάνιση της ομάδας με τον ΟΦΗ ήταν αρκετά καλή και θα βοηθήσει στον ψυχολογικό τομέα ενόψει του αυριανού μεγάλου αγώνα με την Ένωση: «Ανεξάρτητα από τη βαθμολογική θέση των ομάδων και το πώς βρίσκονται τη δεδομένη χρονική στιγμή, δεν παύει να είναι ένα ντέρμπι».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Ένα αθηναϊκό ντέρμπι ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και στην ΑΕΚ. Όλοι στην Ελλάδα γνωρίζουν τη σημασία αυτών των παιχνιδιών και νομίζω ότι θα είναι πολύ σημαντικό για εμάς να κερδίσουμε αυτό το παιχνίδι» τόνισε στη συνέχεια ο Καρνέζης.

«Η ΑΕΚ βρίσκεται σε ανοδική πορεία» συνέχισε και πρόσθεσε: «Έχει νεαρά παιδιά με ταλέντο, όμως νομίζω ότι πρέπει να επικεντρωθούμε στη δική μας ομάδα. Να είμαστε όπως πρέπει να είμαστε, να παρουσιαστούμε καλοί και να κερδίσουμε το παιχνίδι. Είμαστε σε καλή κατάσταση και το δείξαμε και στο τελευταίο παιχνίδι. Θα κάνουμε ό,τι μπορούμε για να δημιουργήσουμε ένα σερί νικών».

Σε ερώτηση που του έγινε για το αν ο Παναθηναϊκός μπορεί να προλάβει τα πλέι οφ, απάντησε: «Φυσικά και προλαβαίνουμε. Έχουμε ακόμα επτά παιχνίδια μπροστά μας. Νομίζω ότι αν μπορέσουμε να κάνουμε επτά νίκες, θα καταφέρουμε να είμαστε στα πλέι οφ».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης