Με έξι απουσίες θα παραταχθεί ο Παναθηναϊκός στον αυριανό φιλικό αγώνα που θα δώσει με αντίπαλο την Ομόνοια στην Κύπρο και συγκεκριμένα στο ΓΣΠ (16.00).

Οι «πράσινοι» θα ταξιδέψουν στο «νησί της Αφροδίτης» χωρίς τους Σεϊταρίδη και Μαυρία, που δεν έχουν ξεπεράσει τους τραυματισμούς τους (ενοχλήσεις), με αποτέλεσμα για ακόμη μία ημέρα να αρκεστούν σε ατομικό πρόγραμμα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Παράλληλα εκτός αποστολής έμειναν οι Κουίνσι, Φουρλάνος και Φορναρόλι που δεν βρίσκονται στα πλάνα του «τριφυλλιού», εν όψει της νέα σεζόν (τη Μεγάλη Τρίτη έκαναν θεραπεία), καθώς ούτε και ο Καζιγιάμα, που ένιωσε ενοχλήσεις της… τελευταίας στιγμής.

Οι υπόλοιποι «πράσινοι» γυμνάστηκαν κανονικά με το πρόγραμμα για τους ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού να περιλαμβάνει: ζέσταμα, ασκήσεις πάνω στα τελειώματα των φάσεων, ασκήσεις τακτικής και δίτερμα.

Στην 20μελή αποστολή της ομάδας του Βονόρτα για το αυριανό φιλικό με την Ομόνοια (Γ.Σ.Π. – 16:00) συμπεριλήφθηκαν οι: Καρνέζης, Κοτσόλης, Καπίνο, Βελάσκες, Πίντο, Μπουμσόνγκ, Χουχούμης, Τριανταφυλλόπουλος, Σπυρόπουλος, Κάϊπερ, Σο, Ζέκα, Λαγός, Ντίνας, Εσπάρθα, Μπαρμπαρούσης, Αποστολόπουλος, Φιγκερόα, Σισοκό και Τοτσέ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης