Όνειρο ήταν και πάει για τον ΠΑΟΚ η συμμετοχή στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ, αφού ηττήθηκε με 2-0 από τη Μέταλιστ στην άδεια Τούμπα και η ρεβάνς της επόμενης Τετάρτης στο Χάρκοβο έχει διαδικαστικό χαρακτήρα!

Οι Θεσσαλονικείς έχασαν δύο τεράστιες ευκαιρίες στο α’ ημίχρονο με τους Αθανασιάδη και Γεωργιάδη, αλλά στη συνέχεια «μίλησε» ο Ντέβιτς!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πλέον ο «δικέφαλος του βορρά» θα διεκδικήσει την ευρωπαϊκή του συνέχεια στον 4ο γύρο των προκριματικών του Europa League, όπου θα μπει ως «δυνατός».

Φάσεις και γκολ

16′ Μεγάλη ευκαιρία για τον ΠΑΟΚ, ο Τζιόλης θα βγάλει σε θέση τετ α τετ τον Γεωργιάδη, αλλά αυτός δεν θα καταφέρει να νικήσει τον αντίπαλο τερματοφύλακα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

30′ Nέα χαμένη ευκαιρία για τον ΠΑΟΚ. Ανεπανάληπτο τετ α τετ του Αθανασιάδη, μετά από εξαιρετική συνεργασία Λίνο – Σαλπιγγίδη, με τον επιθετικό του «δικέφαλου του βορρά» να μην καταφέρνει να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα.

43′ Με εύστοχο χτύπημα του Ντέβιτς η Μέταλιστ προηγείται στο σκορ. Η εσχάτη των ποινών προήλθε από χέρι του Βίτορ μέσα στην περιοχή.

72′ Ο Ντέβιτς σβήνει τα όνειρα του ΠΑΟΚ πετυχαίνοντας το 0-2, μετά από πάσα του Σόσα.

ΠΑΟΚ: Χακόμπο, Βίτορ, Λίνο, Τζιόλης, Γεωργιάδης (66’ Βούκιτς), Λάζαρ, Κατσουράνης, Κίτσιου, Λούκας (55’ Ολίσε), Σαλπιγγίδης, Αθανασιάδης

Μέταλιστ: Ντισλένκοβιτς, Βιλάγκρα, Μολέδο, Αζεβέδο, Γκουγιέ, Εντμαρ, Σόουζα (62’ Μπλάνκο), Σόσα, Τόρες, Μάρλος, Ντέβιτς

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης