Η πρόσληψη του Γκέρμαν Τσιτσιακόφ προκάλεσε ερωτηματικά σχετικά με τη συνύπαρξή του με τον Ζήση Βρύζα και τη διάκριση των ρόλων των δύο επιτελικών στελεχών.

Πάντως ο συνεργάτης του Ιβάν Σαββίδη σε θέματα επικοινωνίας, Θανάσης Αυγερινός, ξεκαθάρισε ότι πρόθεση του μεγαλομετόχου του ΠΑΟΚ είναι μόνο η ενίσχυση της ομάδας και όχι η δημιουργία μιας εσωτερικής κόντρας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Ο Τσιτσιακόφ είναι αυτό που λέει ο τίτλος του. Ένας σύμβουλος επί των γενικών θεμάτων της ομάδας, με ιδιαίτερη πείρα στα αγωνιστικά και στην αθλητική οργάνωση.

Ο Ιβάν δεν θέλει να καταργήσει κανέναν, αλλά να ενισχύσει την ομάδα. Επιθυμεί την καλύτερη δυνατή συνεννόηση της ομάδας του μεγαλομετόχου, με το δυναμικό που υπάρχει ήδη στην ομάδα», τόνισε ο Αυγερινός στο «Αθλητικό Metropolis» για να προσθέσει: «Γίνεται έντονη προσπάθεια να υπάρξει ένα καλό κλίμα συνεννόησης και ν’ ανέβει ο δείκτης του επαγγελματισμού. Ο Τσιτσιακόφ αυτό θα κάνει.

Ας δούμε αν προκύψουν προβλήματα και τότε θα τοποθετηθούμε. Δεν υπάρχει λόγος να προτρέχουμε και να προβλέπουμε προβλήματα που δεν υπάρχουν. Οι άνθρωποι του Σαββίδη έρχονται για να συμβάλλουν και όχι για να δημιουργήσουν προβλήματα. Γι΄ αυτό και είναι σύμβουλοί του και δεν αναλαμβάνουν θέση στην ιεραρχία της εταιρείας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Κανείς δεν αμφιβάλλει ότι η Γκοντσάρεβα είναι ο αρχιλογιστής της ΠΑΕ. Με αυτό τον τρόπο δείχνει το ενδιαφέρον του για την ομάδα και για το μέλλον της, αλλά και για τα χρήματα που έχει επενδύσει».

Επιμέλεια: Γιώργος Περράκης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης