Μολονότι ο ΠΑΟΚ δεν κατάφερε να πάρει τη νίκη στο ντέρμπι κορυφής της Super League απέναντι στον Ολυμπιακό, ο Ιβάν Σαββίδης ικανοποιήθηκε από το γεγονός ότι οι παίκτες του Δώνη δεν κατέθεσαν τα «όπλα» και πήραν τον βαθμό της ισοπαλίας (1-1) με το τέρμα του Αθανασιάδη στο 88ο λεπτό.

Ενδεικτικό αυτού αποτελεί το γεγονός ότι, μετά το τέλος του ντέρμπι στην Τούμπα, ο μεγαλομέτοχος του «δικεφάλου» του Βορρά επισκέφθηκε τα αποδυτήρια και ανακοίνωσε πριμ στους ποδοσφαιριστές της ομάδας του για την ισοπαλία κόντρα στους «ερυθρόλευκους».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Δεν πειράζει για το σκορ. Δεν χάθηκε τίποτα με αυτό το αποτέλεσμα» ανέφερε μεταξύ άλλων ο ισχυρός άνδρας του ΠΑΟΚ, ο οποίος στη συνέχεια επεσήμανε ότι «…συνεχίζουμε την προσπάθειά μας. Είχατε μία πολύ καλή παρουσία στο ματς».

Αξίζει να σημειωθεί ότι και πριν από την έναρξη του ματς ο Σαββίδης συνοδευόμενος από τους Βρύζα και Τσιστιακόφ βρέθηκε στα αποδυτήρια των «ασπρόμαυρων» και προσπάθησε να «ντοπάρει» ψυχολογικά τους παίκτες, αναφέροντάς τους: «… μη φοβάστε τίποτα, εγώ είμαι εδώ».

Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης