Πολύ δύσκολα θα δώσει το «παρών» ο Πάμπλο Γκαρσία στον αγώνα της Δευτέρας με τον Ατρόμητο, για τη 2η αγωνιστική της Super League.

Ο Ουρουγουανός αμυντικός μέσος του ΠΑΟΚ τραυματίστηκε στη διάρκεια του χθεσινού αγώνα με τη Ραπίντ Βιέννης και τα τελευταία 20 λεπτά ο παίκτης είχε έντονες ενοχλήσεις στο πόδι του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Προς το παρόν δεν έχει διαπιστωθεί εάν έχουν σχέση με το πρόσφατο πρόβλημα που ταλαιπώρησε τον έμπειρο άσσο (θλάση) και τον κράτησε σχεδόν ένα μήνα εκτός δράσης (από τις 2 Αυγούστου στον αγώνα με την Μπνέϊ Γεχούντα στο Τελ Αβίβ).

Όλα δείχνουν πως ο Γκαρσία δεν θα είναι στην διάθεση του Γιώργου Δώνη για το ματς στο Περιστέρι, για το οποίο δεν υπολογίζονται επίσης οι Σαλπιγγίδης και Λάζαρ.

Όσον αφορά τον Ρουμάνο μέσο, έχει κληθεί στην εθνική ομάδα της χώρας του και πρέπει να βρίσκεται στο Βουκουρέστι το μεσημέρι της Δευτέρας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο ΠΑΟΚ έστειλε αίτημα στην ρουμανική ομοσπονδία να επιτρέψει την χρησιμοποίηση του στην αναμέτρηση της 2ης αγωνιστικής και να ενσωματωθεί στην εθνική την επόμενη ημέρα, αλλά ακόμη δεν έχει λάβει κάποια απάντηση.

Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης