Μέσα σε 24 ώρες οι φίλοι του ΠΑΟΚ έσπασαν και το φράγμα των 7.000 διαρκείας, αφού την Τετάρτη ο αριθμός ήταν μια… χιλιάδα κάτω!

Ο τυχερός φίλος του ΠΑΟΚ με το εισιτήριο διαρκείας Νο 7.000 είναι ο Γιώργος Ζερβός, ο οποίος παρακολουθεί ανελλιπώς τους αγώνες του «δικέφαλου του βορρά» και σύμφωνα με την ενημέρωση της ΠΑΕ είναι κάτοχος εισιτηρίου διαρκείας την τελευταία πενταετία.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο αγαπημένος του παίκτης είναι ο Χακόμπο, ο οποίος είχε γενέθλια μια ημέρα νωρίτερα από τον ίδιο, ενώ είναι πεπεισμένος ότι φέτος ο ΠΑΟΚ θα διεκδικήσει το πρωτάθλημα. Το εισιτήριο που αγόρασε είναι για τη Θύρα 4.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ για τα διαρκείας: «Η πρώτη περίοδος διάθεσης των εισιτηρίων διαρκείας ολοκληρώνεται αύριο (Παρασκευή 12 Ιουλίου), με τους περσινούς κατόχους να έχουν το δικαίωμα ανανέωσης των ίδιων θέσεων.

Από εκεί και πέρα, από την ερχόμενη Δευτέρα 15 Ιουλίου και μέχρι και τις 30 Αυγούστου η διάθεση των καρτών της νέας περιόδου θα συνεχίζεται καθημερινά και φυσικά θα εξακολουθήσει να ισχύει η προσφορά «1+1».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η πώληση των εισιτηρίων διαρκείας γίνεται μέσω internet καθώς και από τα γραφεία της ΠΑΕ ΠΑΟΚ στο γήπεδο της Τούμπας τα οποία λειτουργούν με το εξής ωράριο:
Καθημερινά: 09.00 – 19.00
Σάββατο: 09.00 – 15.00
Κυριακή: κλειστά».

Επιμέλεια: Γιώργος Περράκης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης