Ολοκλήρωσε την προετοιμασία του ο ΠΑΟΚ για τον αυριανό αγώνα των πλέϊ οφ με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό στην Τούμπα, όπου η νίκη είναι μονόδρομος για τον «δικέφαλο» του Βορρά, προκειμένου να μπει εκ νέου στο κόλπο για την πρώτη θέση.

Οι Μιγκέλ Βίτορ και Στέφανος Αθανασιάδης προπονήθηκαν κανονικά και βρίσκονται στην αποστολή, ενώ ο Δημήτρης Κωνσταντινίδης έβγαλε όλο το πρόγραμμα, αλλά σε μειωμένους ρυθμούς, όπως και ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης, χωρίς πάντως να είναι ακόμη 100% έτοιμοι.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Ρόμπερτ Μακ, εξάλλου, που έχει κάκωση στη μέση έκανε ειδικό πρόγραμμα αποθεραπείας και η συμμετοχή του θα κριθεί λίγο πριν τον αγώνα.

Οι Εγιάλ Γκολάσα, Παναγιώτης Δεληγιαννίδης ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας με τρέξιμο, ενώ πρόβλημα της τελευταίας στιγμής είναι ο Παναγιώτης Γλύκος, αφού ο Ελληνας τερματοφύλακας ένιωσε ενοχλήσεις στον ώμο, ωστόσο είναι στην αποστολή και η κατάστασή του θα αξιοληγηθεί πριν το παιχνίδι.

Ο Γιώργος Γεωργιάδης επέλεξε να πάρει μαζί του όλους τους διαθέσιμους ποδοσφαιριστές, δηλαδή τους: Ιτάνζ, Γλύκο, Γιακουμή, Ρατς, Σκόνδρα, Κίτσιου, Κόστα, Βίτορ, Τζαβέλλα, Πούγγουρα, Παπαγιαννόπουλο, Κάτσε, Τζιόλη, Νομπόα, Μαντούρο, Κ.Σαββίδη, Μακ, Πόζογλου, Αθανασιάδη, Παπαδόπουλο, Περέιρα, Κουλούρη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης