Ολοκληρώθηκε την Τετάρτη η προετοιμασία του ΠΑΟΚ για τον αυριανό αγώνα με τον Απόλλωνα Σμύρνης, στο πλαίσιο της προημιτελικής φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας.

Η σημερινή τελευταία προπόνηση πριν το ματς με την «ελαφρά ταξιαρχία» ήταν χαμηλής έντασης και πραγματοποιήθηκε με τη συμμετοχή των Γεωργιάδη και Κατσικά, που ξεπέρασαν τα προβλήματα τραυματισμών τους, αλλά και των Πόζογλου και Κουλούρη, μετά από εντολή του Χουμπ Στέφενς, με τους δύο τελευταίους να συμπεριλαμβάνονται μάλιστα στην αποστολή.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μετά το τέλος της προπόνησης, ο Ολλανδός τεχνικός ανακοίνωσε τους ποδοσφαιριστές που θα ταξιδέψουν στην Αθήνα για τον αγώνα με τον Απόλλωνα, οι οποίοι είναι οι Γλύκος, Γκσπούρνινγκ, Τζαβέλλας, Σπυρόπουλος, Ινσαουράλδε, Σκόνδρας, Κίτσιου, Λάζαρ, Κάτσε, Νάτχο, Μαντούρο, Ολίσε, Λούκας, Στοχ, Πόζογλου, Αθανασιάδης, Χούσεν και Κουλούρης.

Αντίθετα, στη Θεσσαλονίκη θα παραμείνουν οι Γιακουμής, Χακόμπο, Λίνο, Κατσουράνης, Κατσικάς, Βίτορ, Γεωργιάδης, Βούκιτς, Μάρτενς, Νίνης και Σαλπιγγίδης, στο πλαίσιο προγράμματος ξεκούρασης στο οποίο θα προχωρήσει ο Στέφενς μετά και το 3-0 επί του Απόλλωνα στο γήπεδο της Τούμπας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης