Το αίτημα των γερμανικών αρχών ασφαλείας να μετατεθεί κατά μια μέρα νωρίτερα το παιχνίδι Σάλκε- ΠΑΟΚ θα εξετάσουν οι άνθρωποι της UEFA και αν το κρίνουν δικαιολογημένο, τότε ο επαναληπτικός αγώνας των δυο ομάδων για την φάση των “32” του Europa League θα γίνει την Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου στην Veltins Arena και όχι την Πέμπτη 23 του μήνα όπως είναι αρχικά προσδιορισμένο.

Οι αρχές επικαλούνται λόγους ασφαλείας και το αίτημα αυτό μετέφερε η διοίκηση της Σάλκε στην Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία η οποία θα αποφανθεί εντός των επόμενων ημερών.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Από σήμερα στο πρόγραμμα προπονήσεων μπαίνει και ο Γιώργος Τζαβέλλας μέχρι να ξεκαθαρίσει ο τρόπος με τον οποίο θα βρεθεί από κοινού μία λύση με τον ΠΑΟΚ για το μέλλον του. Ο παίκτης εξακολουθεί να είναι εκτός σχεδιασμών της ομάδας και του προπονητή της αλλά αποφασίστηκε για την αποφυγή συνεπειών και κυρώσεων προς την ΠΑΕ να προπονείται κανονικά με την «πρώτη» ομάδα παρουσία του γυμναστή του συλλόγου, ενώ για να δουλεύει ατομικά και όχι με την υπόλοιπη ομάδα (όπως οι Τζιόλης, Σκόνδρας για παράδειγμα) θα πρέπει να δώσει ο ίδιος την έγγραφη συγκατάθεση του, κάτι που μέχρι στιγμής δεν έχει συμβεί.

Στο πρόγραμμα προπονήσεων από σήμερα μπαίνουν και οι Δημήτρης Χατζηϊσαϊας και Εργκους Κάτσε, με τον Βλάνταν Ιβιτς να έχει τον αποκλειστικό λόγο για την συμμετοχή τους στα προσεχή παιχνίδια.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης