Η διήμερη προετοιμασία του ΠΑΟΚ για τον αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα ολοκληρώθηκε το απόγευμα του Σαββάτου και ο Ιγκόρ Τούντορ, που δούλεψε ξανά στην τακτική της ομάδας του, επέλεξε τους 19 που θα ταξιδεύσουν στην πρωτεύουσα της Ηπείρου για το κυριακάτικο ματς πρωταθλήματος.

Πιο αναλυτικά οι 19 ποδοσφαιριστές που απαρτίζουν την αποστολή του ΠΑΟΚ είναι: Όλσεν, Γλύκος, Τζαβέλλας, Βίτορ, Κόστα, Σκόνδρας, Κίτσιου, Κωνσταντινίδης, Λέοβατς, Τζιόλης, Κάτσε, Σάμπο, Κ.Σαββίδης, Ροντρίγκες, Πέλκας, Μακ, Κουλούρης, Ζάιρο, Μυστακίδης .

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Στέφανος Αθανασιάδης προπονήθηκε με την ομάδα, ωστόσο δεν είναι ακόμα έτοιμος κι έμεινε εκτός αποστολής. Στον αντίποδα, ο Δημήτρης Πέλκας επιστρέφει μετά την αποθεραπεία του από τη θλάση που υπέστη στο πρώτο ματς με την Μπρόντμπι.

Ο Χάρης Χαρίσης συμμετείχε κανονικά στο πρόγραμμα κι ανεβάζει ρυθμούς προκειμένου να είναι στη διάθεση του Τούντορ για τους αγώνες μετά τη διακοπή του πρωταθλήματος, ο Στέλιος Πόζογλου συνέχισε πρόγραμμα αποθεραπείας, ενώ οι Γκόικο Τσίμιροτ , Τέρι Αντόνις έμειναν στο γυμναστήριο για θεραπεία.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης