Ο Γιώργος Γεωργιάδης είναι ο πιθανότερος αντικαταστάτης του Γιώργου Δώνη στην τεχνική ηγεσία του ΠΑΟΚ, αφού στην παρούσα φάση ο «δικέφαλος του Βορρά» δεν μπορεί να βρει άμεσα μια καλή λύση.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι Θεσσαλονικείς επιθυμούν να συνεργαστούν με τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς, αλλά ο τεχνικός του ΑΠΟΕΛ θα ολοκληρώσει τις υποχρεώσεις του με τους Πρωταθλητές στις 18 Μαΐου!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σε ό,τι αφορά στα σενάρια που εμφάνιζαν τον Φερνάντο Σάντος ως διακαή πόθο του Ιβάν Σαββίδη, δεν φαίνεται να έχουν πιθανότητες, αφού ο ομοσπονδιακός τεχνικός δεν προτίθεται να αφήσει στα κρύα του λουτρού την Εθνική, με την οποία δεσμεύεται μέχρι το καλοκαίρι του 2014 και το Παγκόσμιο Κύπελλο της Βραζιλίας.

Εντός της ημέρας αναμένεται να λυθεί η συνεργασία με τον Γιώργο Δώνη, με τον οποίο ρυθμίζεται η αποζημίωση. Θα πρέπει να σημειωθεί ότι στο αρχικό συμβόλαιο ο ΠΑΟΚ ήταν υποχρεωμένος να δώσει τα δύο χρόνια της συνεργασίας στον Έλληνα τεχνικό σε περίπτωση απόλυσης.

Ωστόσο, προ δύο μηνών, με παρέμβαση του μεγαλομετόχου, η σύμβαση άλλαξε και έτσι ο Δώνης θα πάρει ένα μέρος των χρημάτων της επόμενης σεζόν.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επιμέλεια: Γιώργος Σπανουδάκης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης