Τις πολύτιμες υπηρεσίες του Μιχάλη Τσαϊρέλη θα στερηθεί ο ΠΑΟΚ στον αυριανό εκτός έδρας αγώνα του με τον Απόλλωνα Πάτρας, με τον οποίο ανοίγει η αυλαία της 25ης αγωνιστικής (17.00, ΕΤ1).

Ο 25χρονος φόργουορντ αποφασίστηκε να μείνει στη Θεσσαλονίκη, για να μην επιβαρυνθεί η κατάσταση του ποδιού του (σ.σ.: εξακολουθεί να έχει ενοχλήσεις στον δεξί αστράγαλο) και να μπορέσει να επανακάμψει απόλυτα υγιής στις υποχρεώσεις του με τον «δικέφαλο» στα πλέι οφ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στη θέση του στην αποστολή συμπεριλήφθηκε ο 17χρονος Θωμάς Κώττας, ο οποίος, λόγω των σημερινών γενεθλίων του, μαζί με τον Λάζαρο Παπαδόπουλο, για την ονομαστική γιορτή του, κέρασαν τους συμπαίκτες τους και το τεχνικό επιτελείο πριν αρχίσει οδικώς το ταξίδι για την πρωτεύουσα της Αχαΐας.

Τη δυσκολία του ματς παραδέχτηκε ο Σούλης Μαρκόπουλος, λέγοντας επιπλέον για τον αντίπαλο: «Είναι μία πολύ καλή ομάδα, με καλή παρουσία στο πρωτάθλημα. Προσπαθεί και καταφέρνει να τρέξει στο παιχνίδι, παίζει πιεστική άμυνα, ενώ οι παίκτες της και καλό σουτ έχουν, αλλά και ιδιαίτερα εντυπωσιακοί είναι τόσο στην άμυνα όσο και στην επίθεση.

»Κάναμε την προετοιμασία μας με αρκετά προβλήματα, αλλά και πάλι ο βασικός μας στόχος θα είναι αυτός που μας έφερε ως εδώ, να είμαστε ανταγωνιστικοί και να προσπαθήσουμε να πάρουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σε ανάλογο πνεύμα με τον προπονητή του τοποθετήθηκε και ο Λίνος Χρυσικόπουλος, αναφέροντας ακόμη: «Ξέρουμε ότι οι αντίπαλοι θα έχουν μεγάλη επιθυμία να κερδίσουν, γνωρίζουμε ότι είναι ομάδα που δεν τα παρατά εύκολα. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και πειθαρχημένοι στο παιχνίδι μας, να παίξουμε χωρίς άγχος και πίεση, για να επιστρέψουμε στις νίκες».

Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης