Για τον αυριανό αγώνα της Νέας Κηφισιάς με την ΑΕΚ, που θα διεξαχθεί στο Ζηρίνειο, για την 7η αγωνιστική της Α1 μπάσκετ των Ανδρών, μίλησε στην ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ ο Ηλίας Παπαθεοδώρου, τονίζοντας ότι για τους παίκτες του αποτελεί κίνητρο το όνομα και η αξία της «Ένωσης».

«Ένα ακόμη σημαντικό ματς στο γήπεδο μας απέναντι σε μια μεγάλη και ιστορική ομάδα όπως η ΑΕΚ που επανήλθε στην μεγάλη κατηγορία. Εμείς πρέπει να κερδίσουμε το ματς και η αξία και το όνομα του αντιπάλου μας δίνει κίνητρο για να παρουσιαστούμε ακόμα πιο δυνατοί και να φτάσουμε στο στόχο μας» είπε αρχικά ο προπονητής της ΑΕΝΚ και πρόσθεσε:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Η ΑΕΚ έχει ορισμένους μεγάλους παίκτες σε εμπειρία και σε ποιότητα, με ευχέρεια στο σκοράρισμα. Εμείς θα πρέπει να περιορίσουμε αυτούς τους παίκτες και να αναγνωρίσουμε γρήγορα τι καινούργιο θα βρούμε στο παιχνίδι της ΑΕΚ από τον κύριο Σάκοτα».

Κληθείς να μιλήσει για τα δυνατά σημεία του αντιπάλου ο τεχνικής ηγέτης του συλλόγου των βορείων προαστίων τόνισε: «Η προσωπικότητα κάποιων παικτών όπως είναι ο Ίνγκλις, ο Σάκοτα και ο Ντελινινκάιτις και η καλή παρουσία Ελλήνων παικτών όπως ο Παπαντωνίου, ο Σαρικόπουλος, ο Κασελάκης που είναι παιδιά που παίζουν πολύ σημαντικό ρόλο στην λειτουργία της φετινής ΑΕΚ».

Καταλήγοντας ο Παπαθεοδώρου ερωτηθείς για το που θα στηριχθεί η Νέα Κηφισιά απάντησε: «Εμείς θα στηριχθούμε στη δύναμη που θα αντλήσουμε από την άμυνα που θα παίξουμε και στον ενθουσιασμό που έχουμε για να καταφέρουμε να κερδίσουμε ακόμα ένα παιχνίδι, απέναντι, όπως είπα και πριν, σε μια πολύ καλή και ιστορική ομάδα».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης