Ο Αμάουρι δείχνει να βρίσκει τον χαμένο ποδοσφαιρικό του εαυτό στην Πάρμα, μετά το καταστροφικό γι’άυτόν πέρασμα από τη Γιουβέντους.

Ο 32χρονος επιθετικός αποχώρησε από τους πρωταθλητές Ιταλίας τον περασμένο Ιανουάριο, καθώς δεν υπολογιζόταν από τον Αντόνιο Κόντε και έχει καταφέρει να εξελιχθεί σε αναντικατάστατο μέλος των «παρμέντσι» τη φετινή σεζόν.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο έμπειρος στράικερ βρήκε… δίχτυα στο χθεσινό ματς της Πάρμα με την Τορίνο, συμβάλλοντας τα μέγιστα στην εκτός έδρας νίκη της ομάδας του επί της «γκρανάτα» με 3-1 σκορ.

Μετά το τέλος της συγκεκριμένης αναμέτρησης ο Αμάουρι δήλωσε χαρούμενος που επέστρεψε στο Τορίνο, για πρώτη φορά μετά την αποχώρησή του από τη «βέκια σινιόρα», επισημαίνοντας πάντως ότι πέρασε δύσκολες στιγμές στους πρωταθλητές Ιταλίας.

«Νιώθω ωραία που επέστρεψα στο Τορίνο. Σε αυτή την πόλη έζησα όμορφες στιγμές αλλά και ορισμένες απογοητεύσεις. Πέρασα δύσκολα στη Γιουβέντους και δεν έφυγα με καλό τρόπο, αλλά όλα αυτά ανήκουν στο παρελθόν. Πλέον πανηγυρίζω με την Πάρμα και ελπίζω αυτό να συνεχιστεί και στο μέλλον».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης