Ο Ζεράρ Πικέ παραβρέθηκε σε τηλεοπτική εκπομπή του καναλιού «TV3» το βράδυ της Τετάρτης και μίλησε για την Μπαρτσελόνα, τον Γκουαρντιόλα, την κόντρα Μέσι – Ρονάλντο και τις δικές του φιλοδοξίες.

Για την πρώτη του επαγγελματική χρονιά στην «Μπάρτσα» δήλωσε: «Κανείς δεν φανταζόταν ότι την πρώτη χρονιά θα κατακτούσα τα πάντα. Δεν είναι απλώς η καλύτερη χρονιά στην ιστορία του συλλόγου, αλλά στην ιστορία του ποδοσφαίρου».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για την επικείμενη φυγή του Βίκτορ Βαλντές: «Θα το αντιμετωπίσουμε και αυτό, είμαστε η “Μπάρτσα”. Έχουμε τους Πίντο και Όιερ, δύο εξαιρετικούς τερματοφύλακες που προπονούνται για να φθάσουν το επίπεδο του Βαλντές».

Για τον Λιονέλ Μέσι σχολίασε: «Ο Λίο είναι ο καλύτερος χωρίς αμφιβολία. Θα έπρεπε να το απολαμβάνει. Νομίζω ότι η κόντρα του Μέσι με τον Ρονάλντο έχει κάνει καλό και στους δύο. Με τον Ρονάλντο είμαι πολύ καλός φίλος από τότε που έπαιζα στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Ο Κριστιάνο είναι ένας υπερήφανος τύπος και έχει τόσο έμφυτο τον ανταγωνισμό, που κάποιες φορές κάνει πράγματα που ίσως δεν θα έπρεπε, αλλά ποιος είναι τέλειος;».

Για την Μπαρτσελόνα ανέφερε: «Είμαστε μία οικογένεια. Μεταξύ του τεχνικού επιτελείου και των παικτών υπάρχει μια πολύ καλή σχέση. Ο Τάτα είναι ευθύς άνθρωπος, γνωρίζει τι θέλει. Έχει ξεκινήσει πολύ καλά. Επιπλέον, υπάρχει η ίδια πειθαρχία».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τέλος, για τον Γκουαρντιόλα είπε μεταξύ άλλων: «Ο Πεπ πήρε την απόφασή του κι έφυγε. Όσα άφησε είναι πολύ καλά, αλλά πλέον πρέπει να κοιτάξουμε μπροστά. Η νοσταλγία μάς πληγώνει».

Επιμέλεια: Απόστολος Αγιοστρατίτης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης