Το πρώτο χρυσό μετάλλιο σε διεθνές τουρνουά μικρών ηλικιών, που ανήκει στη σειρά του Global Junior Circuit της I.T.T.F., κατάκτησε σήμερα στη Μάλτα η ελληνική επιτραπέζια αντισφαίριση, που αναδείχτηκε νικήτρια στο ομαδικό Παίδων, με τον Γιάννη Σγουρόπουλο και τον Στράτο Δαμιανή να κάνουν άψογη πορεία υπό την καθοδήγηση του Χρήστου Λάμη και να επιβεβαιώνουν τον ρόλο του πρώτου φαβορί.

Στον τελικό κατέβαλλαν την Ουαλία με 3-1, ενώ στα προηγούμενα τρία παιχνίδια τους επικράτησαν με 3-0. Στην περιοχή Κοτονέρα, που φιλοξενεί το καθιερωμένο όπεν Νέων και Παίδων, τα δυο παιδιά πιστοποίησαν τη σημαντική αγωνιστική πρόοδό τους και μετά την πρωτιά στο ομαδικό έχουν την ευκαιρία να κατακτήσουν κι άλλα χρυσά μετάλλια στο απλό και το διπλό Παίδων.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η Ελλάδα ήταν επικεφαλής στο 1ο γκρουπ και την Πέμπτη έκαμψε με 3-0 τη Μάλτα και την Ουαλία χωρίς μάλιστα να χάσει σετ. Στους «χιαστί» ημιτελικούς αντιμετώπισε σήμερα το πρωί τη Σουηδία, που είχε πάρει τη 2η θέση στον άλλο όμιλο. η Ελλάδα εμφανίστηκε ξανά πολύ δυνατή και επιβλήθηκε με 3-0. Στον απογευματινό τελικό αναμετρήθηκε δεύτερη φορά σε δύο μέρες με την Ουαλία, της οποίας επικράτησε με 3-1.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης