Προτείνει ο Ba-bet-o (κατά κόσμον Μπάμπης Παπαφιλιππάκης)

Καλησπέρα σας… Οι Χετάφε και Λιλ έχασαν ένα… τσουβάλι ευκαιρίες η κάθε μία στα χθεσινά παιχνίδια τους με τις Βιγιαρεάλ και Ρεν αντίστοιχα και μας χάλασαν το απόλυτο στα δύο δελτία μας την Πέμπτη, όπου επαληθεύτηκαν το «Χ ημίχρονο-2 τελικό» του Άγιαξ σε απόδοση 4.60, τα 2-3 γκολ (1.70) στους «Ζωσιμάδες» και ο άσος της Λανούς (1.40).

Ας πάμε όμως στα φρέσκα και στο κουπόνι της Παρασκευής, όπου σαφώς και υπάρχουν περισσότερες επιλογές. Για σήμερα θα πορευτούμε με ένα σύστημα 3-4, από το οποίο τα δύο παιχνίδια προέρχονται από το πρωτάθλημα της Β’ Γαλλίας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι Μπρεστ και Χάβρη είναι «ίσα βάρκα ίσα πανιά» και το μεταξύ τους παιχνίδι είναι αρκετά ισορροπημένο. Οι φιλοξενούμενοι δεν ρισκάρουν στα εκτός έδρας παιχνίδια τους, έχουν έφεση στις ισοπαλίες και θεωρούμε πιθανό να καταφέρουν να αποσπάσουν βαθμό κόντρα σε μία ομάδα που κι αυτή κοιτάζει πρωτίστως τα νώτα της και είναι πρωταθλήτρια στα «0-1 γκολ».

Συνεχίζουμε με τον άσο της Οσέρ, η οποία μετά την αλλαγή στην τεχνική της ηγεσία κατάφερε να αποδράσει με τη νίκη από την έδρα της Κρετέιγ, παίρνοντας μεγάλη ψυχολογική της ώθηση.

Απέναντι στην Τρουά, η οποία μακριά από τη βάση της χάνει σημαντικό μέρος της δύναμής της δείχνει να έχει τον πρώτο λόγο για τη νίκη, η οποία θα την απομακρύνει ακόμη περισσότερο από την διακεκαυμένη ζώνη του υποβιβασμού.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
Από τη Γαλλία περνάμε στην Ιρλανδία, όπου θα εμπιστευτούμε την Σεντ Πάτρικς. Οι περυσινοί πρωταθλητές δείχνουν να έχουν ανεβάσει στροφές και αυτό το γεγονός μας ωθεί να πάμε με το «διπλό» στην αναμέτρηση με τη Ντέρι, η οποία πετυχαίνει δύσκολα γκολ, παραμένοντας ακόμη χωρίς νίκη.

Κλείνουμε το σύστημά μας με μία ισοπαλία από την Αργεντινή. Το παιχνίδι ανάμεσα στην Ολ Μπόις και τη Γοδόι Κρουζ είναι «εξάποντο», όσον αφορά στην παραμονή στη μεγάλη κατηγορία και θα κριθεί στις λεπτομέρειες, με την ισοπαλία να μοιάζει ως το πιο πιθανό αποτέλεσμα. Άλλωστε τα τελευταία τρία χρόνια οι αναμετρήσεις των δύο ομάδων δεν αναδεικνύουν νικητή.

Πιθανό στραβοπάτημα για την Παρί

Πάμε όμως και σε ένα παιχνίδι, όπου είναι φρονούμε ότι μπορεί να σκάσει η… βόμβα της ημέρας. Η Νις παλεύει μέχρις εσχάτων τα εντός έδρας παιχνίδια της και παράλληλα έχει «χτίσει» μία πολύ καλή παράδοση απέναντι στους πρωτεουσιάνους.

Το συγκρότημα του Μπλαν εξάλλου έχει μπροστά του το προσεχές (2/4) παιχνίδι με την Ντόρτμουντ, για την προημιτελική φάση του Τσάμπιονς Λιγκ και ενδεχομένως το μυαλό των παικτών της PSG να «τρέχει» ήδη στους Βεστφαλούς.

Συνυπολογίζοντας λοιπόν και το γεγονός ότι οι πρωταθλητές έχουν ήδη διαφορά 10 πόντων από τη Μονακό θα ρισκάρουμε, προτείνοντας το 1Χ σε αυτό το παιχνίδι.

ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ… (3-4, 1.50 ευρώ η μία φορά)

110. ΜΠΡΕΣΤ-ΧΑΒΡΗ Χ (2.85)
113. ΟΣΕΡ-ΤΡΟΥΑ 1 (2.50)
130. ΝΤΕΡΙ-ΣΕΝΤ ΠΑΤΡΙΚΣ 2 (2.15)
131. ΟΛ ΜΠΟΪΣ-ΓΟΔΟΪ ΚΡΟΥΖ Χ (2.90)

Η ΒΟΜΒΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ…

124. ΝΙΣ-ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ 1-Χ (6.85-4.25)

Για σχόλια ή παρατηρήσεις, στο babispap_zougla@hotmail.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης