Ο αποδυτηριάκιας θα βάλει τα πράγματα στη θέση τους. Γίνονται όργια, το άσπρο παρουσιάζεται σαν μαύρο και οι ευθύνες δεν πέφτουν στους ενόχους. Τι άλλο χειρότερο, ρε. Αυτά γίνονται.

Ο άνθρωπος πήγε στο Παρίσι να παίξει θέατρο και έπεσαν όλοι να τον φάνε. Φοβερά πράγματα. Δεν τον τσακώσανε στη Συγγρού να κάνει πιάτσα, ούτε με κρυφή κάμερα τον κουσουμάρανε στο γραφείο κάποιου νταβατζή εκδότη, επιχειρηματία, καναλάρχη. Όχι. Ούτε χωμένο σε μπαρμπουτιέρα να ρίχνει τα ζάρια και να πηγαίνει με τον έχοντα, με τον κύριο μοβ μπλούζα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ρωτάω. Είναι κακό να είσαι συγγραφέας, όπως ο πρύτανης του Πανεπιστημίου Αθηνών. Είναι κακό να κάνεις τον ερασιτέχνη ηθοποιό, να ποιείς ήθος, να παράγεις ήθος.

Σε ποιους απευθύνονται, ρε, πολιτικοί και μίντια όταν τα χώνουν σε κάποιον γιατί ασχολείται με την τέχνη; Τι ξευτίλα είναι αυτή, ρε; Είναι ξευτίλα να απαξιώνεις κάποιον επειδή είναι καλλιτέχνης.

Γιατί, λέει, ο πρύτανης Πελεγρίνης δεν κίνησε τις διαδικασίες να ανοίξει το πανεπιστήμιο. Γιατί αγνοεί τις αποφάσεις της Συγκλήτου. Γι’ αυτό ο υπουργός τον παύει τον πρύτανη, τον περνάει πειθαρχικό.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μην πούμε βαριές κουβέντες. Έχεις παιδεία λορδεμπού από πάνω μέχρι κάτω κι αν θέλεις να σπάσεις τα κόκκινα φανάρια από τα πανεπιστήμια, που οι φοιτητικές παρατάξεις και τα κόμματα τα έχουν κάνει ρδελομπού, προχωράς σε κανονική εγχείρηση. Σε ακρωτηριασμό. Επειδή η γάγγραινα θα σε τελειώσει οριστικά.

Σιγά, ρε. Ο ανθρωπάκος ο πρύτανης φταίει επειδή τα πανεπιστήμια ζήλεψαν τη δόξα στην Τρούμπα;

ΤΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ νομίζουμε ότι παράγουν επιστήμονες, ο apodytiriakias.gr θα σου πει όλη την αλήθεια.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης