Η νίκη του Άρη στο Περιστέρι κόντρα στον Ατρόμητο είναι αλήθεια ότι έβαλε σε σκέψεις και τους ανθρώπους του Πλατανιά, αφού οι 33 βαθμοί δεν είναι βέβαιο ότι θα δώσουν την παραμονή.

Έτσι οι Χανιώτες θα κυνηγήσουν ένα θετικό αποτέλεσμα στη σημερινή αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό στο κατάμεστο γήπεδο των Περιβολίων (17.15-NS1).

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

O Άγγελος Αναστασιάδης θα αναγκαστεί να καταστρώσει τα πλάνα του χωρίς τον βασικό τερματοφύλακα της ομάδας, Φώτη Κηπουρό. Ο έμπειρος άσος δεν συμμετείχε στην προπόνηση του Σαββάτου, καθώς ένιωθε ενοχλήσεις στη μέση, με αποτέλεσμα να ακολουθήσει θεραπεία και να μην συμπεριληφθεί στην αποστολή.

Εκτός από τον Κηπουρό ο προπονητής των Κρητικών δεν μπορεί να υπολογίζει ούτε στις υπηρεσίες του Μαρσέλο Λαμπάρθε, ο οποίος δεν έχει ξεπεράσει τον τραυματισμό του και των τιμωρημένων Κάλαϊτζιτς και Κανακούδη.

Η 20μελής αποστολή: Αγκιλέρα, Αναστασάκος, Αργυρόπουλος, Γιακουμάκης, Γιάννου, Γκονζάλες, Δέντσας, Δημήτρης, Ζάλουντοκ, Κουρτεσιώτης, Λαζαρίδης, Μαραγκουδάκης, Μαρτσάκης, Μιρτσέτα, Μπέλιτς, Ναζλίδης, Στόλερ, Τέτε, Τζανής, Τσιντί.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στον Ολυμπιακό ο Μίτσελ μπορεί να υπολογίζει τον Αριέλ Ιμπαγάσα, ο οποίος ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού και επιστρέφει.

Εκτός αποστολής έμειναν οι Μανιάτης και Παπαδόπουλος οι οποίοι ταλαιπωρούνται από προβλήματα τραυματισμών και απέχουν από τον κανονικό ρυθμό προπονήσεων τις τελευταίες ημέρες. Εκτός έμειναν επίσης οι Ντιακιτέ, Πάντελιτς, Πίνο και Λυκογιάννης.

Η 18μελής αποστολή: Κάρολ, Μέγιερι, Αμπντούν, Κοντρέρας, Τζεμπούρ, Φέισα, Φετφατζίδης, Φουστέρ, Γκρέκο, Χολέμπας, Ιμπαγάσα, Μασάντο, Μανωλάς, Μήτρογλου, Μοδέστο, Παπάζογλου, Σιόβας, Βλαχοδήμος.

Επιμέλεια: Γιώργος Σπανουδάκης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης