Με γκολ του Ατζαγκούν στο 82’ ο Παναθηναϊκός πήρε τον βαθμό της ισοπαλίας (1-1) στα Περιβόλια, στο παιχνίδι με τον Πλατανιά, για την 4η αγωνιστική του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ της Σούπερ Λίγκας. Οι Χανιώτες έκαναν το 4Χ4 στις ισοπαλίες, έμειναν αήττητοι, ενώ οι «πράσινοι» πήραν νέα ισοπαλία, μετά το 1-1 με τη Βέροια στο «Απόστολος Νικολαΐδης».

Πατήστε εδώ και δείτε τα γκολ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για τρίτο συνεχόμενο παιχνίδι ο Παναθηναϊκός έμεινε χωρίς νίκη. Στα πρώτα 45 λεπτά οι γηπεδούχοι είχαν περισσότερες τελικές προσπάθειες, αλλά δεν απείλησαν ουσιαστικά την εστία του Καπίνο. Οι παίκτες του Παναθηναϊκού προσπαθούσαν να πιέσουν τους αντιπάλους τους και στο 33΄ μετά την ωραία σέντρα του Μαρινάκη, ο Μπεργκ απέτυχε να πιάσει την κεφαλιά στο πρώτο δοκάρι.

Όλα έδειχναν ότι οι δύο ομάδες θα πήγαιναν ισόπαλες χωρίς τέρματα στα αποδυτήρια. Στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων, όμως, από το κόρνερ του Ράφαελ και τη λάθος εκτίμηση της μπάλας από τον Καπίνο, ο Ναζλίδης με κεφαλιά πέτυχε το 1-0 κι έδωσε προβάδισμα στον Πλατανιά.

Μεγάλη ευκαιρία έχασε ο Τόρες στο 77΄ για να «καθαρίσει» το παιχνίδι, με τους «πράσινους» να… απέχουν από τον αγωνιστικό χώρο. Κόντρα στη ροή του αγώνα ο Παναθηναϊκός ισοφάρισε στο 82΄ με πλασέ του Ατζαγκούν στην άδεια εστία, ενώ προηγήθηκε σέντρα του Μαρινάκη και απόκρουση του Γιωργαλλίδη στην κεφαλιά του Ρισβάνη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πλατανιάς – Παναθηναϊκός 1-1 (Nova 1)

Γκολ: 45′ Ναζλίδης – 82′ Ατζαγκούν

Κίτρινες κάρτες: Μπέλιτς, Τόρες, Ραφαέλ – Ζέκα, Τριανταφυλλόπουλος, Πράνιτς, Λαγός

Κόκκινες κάρτες:


Πλατανιάς:
Γιωργαλλίδης, Φαϊσκα, Ιντζίδης, Φερνάντες, Ραφαέλ, Σιώπης, Τετέ, Μπέλιτς (Αγκιλέρα), Ναζλίδης (46′ Μοράλ), Γουνδουλάκης (89′ Πόποβιτς), Τόρες.

Παναθηναϊκός:
Καπίνο, Μαρινάκης, Νάνο, Τριανταφυλλόπουλος, Λαγός, Αμπέιντ, Ρισβάνης, Ζέκα (71′ Ατζαγκούν), Ντίνας (58′ Μπαϊράμι), Πράνιτς (79′ Καρέλης), Μπεργκ.

Επιμέλεια: Ανδρέας Αθανασούλης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης