Χωρίς τον Τιμπό Κουρτουά θα παραταχθεί η Ατλέτικο Μαδρίτης, σε περίπτωση που στην αυριανή κλήρωση των ημιτελικών του Τσάμπιονς Λιγκ, κληθεί να αντιμετωπίσει την Τσέλσι.

Ο πρόεδρος των «ροχιμπλάνκος», Ενρίκε Σερέθο, επιβεβαίωσε ότι ο βασικός γκολκίπερ της ομάδας, ο οποίος αγωνίζεται δανεικός στους Μαδριλένους από την ομάδα του Λονδίνου, δεν θα παίξει εναντίον των Λονδρέζων, εφόσον οι δύο ομάδες κληθούν να δώσουν τη μάχη για την είσοδό τους στο μεγάλο τελικό της διοργάνωσης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Κι αυτό γιατί υπάρχει ένας όρος στη συμφωνία που έχουν κάνει οι δύο πλευρές, που είναι έτοιμος να ενεργοποιηθεί και να αποτρέψει τυχόν συμμετοχή του στο παιχνίδι.

Πιο συγκεκριμένα η Τσέλσι πρόσθεσε τον όρο στο συμβόλαιο του παίκτη, που υποχρεώνει την Ατλέτικο να πληρώσει επιπλέον χρήματα σε κάθε συμμετοχή του εναντίον της ομάδας του Λονδίνου.

Κάποια δημοσιεύματα υποστηρίζουν ότι το ποσό αυτό φτάνει τα 4 εκατ. λίρες για κάθε αγώνα, παρ΄ όλα αυτά το ακριβές νούμερο δεν έχει επιβεβαιωθεί. Ο πρόεδρος των πρωτοπόρων της πριμέρα ντιβιζιόν παραδέχθηκε ότι υπάρχει ο συγκεκριμένος όρος κι εφόσον οι δύο ομάδες κληρωθούν στα ημιτελικά, τότε δεν είναι δυνατό να παίξει ο Κουρτουά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μιλώντας στο ισπανικό ραδιοφωνικό σταθμό “Onda Cero” ανέφερε χαρακτηριστικά: «Πρόκειται για ποσό που δεν μπορούμε να πληρώσουμε».

Εάν τελικά συμβεί κάτι τέτοιο, τότε ο Ντιέγκο Σιμεόνε θα στραφεί στο νούμερο 2 της ομάδας, τον 34χρονο Ντάνι Αρανθούμπια, ο οποίος έχει μόλις μία συμμετοχή στην εφετινή περίοδο.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης