Τη φανέλα του ΠΑΟΚ προβάρει ο Γιάννης Σκόνδρας. Ο 23χρονος διεθνής οπισθοφύλακας του Ατρομήτου έχει έρθει σε προφορική συμφωνία με τον «δικέφαλο» του Βορρά για τετραετές συμβόλαιο, ενώ σε καλό δρόμο βρίσκονται και οι διαπραγματεύσεις των ασπρόμαυρων με τους Περιστεριώτες.

Οι δύο πλευρές είχαν νέα επαφή σήμερα και αμφότερες έχουν πολύ καλή διάθεση για να ολοκληρωθεί η μετεγγραφή, όπως επιβεβαίωσε και ο τεχνικός διευθυντής του «αστεριού», Γιάννης Αγγελόπουλος.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως μέχρι την προσεχή Τετάρτη θα πέσουν και οι υπογραφές. Ο Σκόνδρας μάλιστα βρίσκεται στη Χαλκιδική περιμένοντας ενημέρωση από τον ΠΑΟΚ για να μεταβεί στη Θεσσαλονίκη και να υπογράψει.

Σύμφωνα με πληροφορίες οι ιθύνοντες του ΠΑΟΚ και αυτοί του Ατρομήτου θα δώσουν τα χέρια με ένα ποσό γύρω στις 200.000 ευρώ για τη μεταγραφή του 23χρονου αμυντικού, το συμβόλαιο του οποίου ολοκληρώνεται τον Δεκέμβρη.

Εν τω μεταξύ, όπως αναφέρει η ιστοσελίδα soccernews.nl, ο Τον Λοκχόφ θα είναι ο άμεσος συνεργάτης του Χουμπ Στέφενς στον ΠΑΟΚ. «Ο Τον Λοκχόφ θα συνεργαστεί στην Ελλάδα με Χουμπ Στέφενς.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο προπονητής, που αποχώρησε από την Φένλο, θα είναι το δεξί χέρι του Στέφενς που πρόσφατα ανέλαβε τον ΠΑΟΚ. Ο Ολλανδός έχει εργαστεί στο παρελθόν με τον Στέφενς. Από το 2009 έως το 2011 ήταν βοηθός του στη Σάλτσμπουργκ» ανέφερε το εν λόγω δημοσίευμα.

Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης