Τα δυο γυμνά κορμιά στο κρεββάτι λες ότι έφθασαν λίγο πριν από την αποκορύφωση. Μαινόμενη βακχίδα η κυρία, σίγουρα έχει αρχίσει να κτυπάει τους οργασμούς πριν από τη διείσδυση, ξεφωνίζει με σπασμούς. Ο άλλος λυσασμένος, ηφαίστειο σκέτο, ευλογημένος από τον Διόνυσο αγιάζει το φουντωμένο στο αίμα κορμί της όταν το στόμα του ορμάει στα χείλη του αιδοίου.

Είμαι σίγουρος τώρα που τους παίρνω μάτι, ότι άνδρας και γυναίκα έφθασαν πια έξω από την πόρτα του παραδείσου. Μιλάει η ίδια η επανάσταση των δυο σωμάτων.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Θέλω να μιλήσω για το παιχνίδι Ολυμπιακού – ΠΑΟΚ. Των δυο ομάδων που προηγούνται στο πρωτάθλημα. Αυτές, άλλωστε, διεκδικούν το κατσαρόλι. Θέλω να δω ντέρμπυ.

Να παρακολουθήσω μια ποδοσφαιρική συνουσία. Το λέω διότι πάντα παίζει η απειλή να μας κεράσουν γλαρόσουπα. Έναν άνοστο γηπεδικό διάλογο χωρίς περιεχόμενο.

Δεν έχει καμμία αξία κανένα ντέρμπυ, όπως και η νίκη της μιας ομάδας, αν προέλθει χωρίς ποδοσφαιρικό οργασμό.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι δυο εραστές της ιστορίας μας τις στιγμές της έγκαυλης παραφοράς τους δεν σκεπτόντουσαν τίποτα άλλο. Ζούσαν την ερωτική τους αποθέωση. Κι εγώ, ο θεατής, το φχαριστήθηκα. Γι’ αυτό στο τέλος, στον εραστή και την ερωμένη του, για πάρτη τους, τούς έστειλα μια αγκαλιά λουλούδια.

Η ΑΛΗΘΙΝΗ αλλαγή του ΠΑΟΚ δεν θα προέλθει αν νικήσει τον Ολυμπιακό, αν πάρει το πρωτάθλημα, γράφει ο apodytiriakias.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης