Με τη φανέλα της Καλλονής θα αγωνίζεται από εδώ και στο εξής ο Πατρίκ Ντιμπάλα, καθώς η ομάδα της Λέσβου την Τρίτη ανακοίνωσε την απόκτησή του.

Ο Αφρικανός ποδοσφαιριστής, που κατά το παρελθόν έχει αγωνιστεί στον Πανιώνιο και τον Λεβαδειακό ξεκίνησε τη φετινή σεζόν στον Παναιτωλικό, εντούτοις αποχώρησε από την ομάδα του Αγρινίου, λόγω σοβαρών πειθαρχικών παραπτωμάτων.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αναλυτικά η ανακοίνωση των νησιωτών:

« Η ΠΑΕ ΑΕΛ ΚΑΛΛΟΝΗΣ ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Πατρίκ Ντιμπαλά. Γεννημένος στις 20 Σεπτεμβρίου του 1982 στην Κινσάσα του τότε Ζαΐρ, το πρώην Βελγικό Κονγκό και σήμερα Λαϊκή Δημοκρατία του Κονγκό, ο Πατρίκ Ντιμπαλά σε ηλικία εννέα ετών μετακόμισε στο Βέλγιο και εντάχτηκε στην ποδοσφαιρική ακαδημία της SV Asse.

Το 1996 μεταπήδησε στην Άιντραχτ του Άαλστ, στην οποία υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο το 1999 και παρέμεινε ως το 2001. Επόμενοι σταθμοί του στο Βέλγιο ήταν η ΚΑΑ Γάνδη και η Εξέλσιορ. Στην Ελλάδα ήρθε το 2007 και από τότε έχει αγωνιστεί διαδοχικά σε Αστέρα Τρίπολης, Λεβαδειακό, ΠΑΣ Γιάννενα, Πανιώνιο και Παναιτωλικό. ΤΟ 2001 κλήθηκε στην εθνική ομάδα της Λ.Δ.του Κονγκό αλλά δεν έχει αγωνιστεί.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο υψηλόσωμος επιθετικός (1,87) στην Α΄ Εθνική έχει 95 συμμετοχές και 15 γκολ, στη Β΄ Εθνική 37 συμμετοχές και 11 γκολ ενώ στο Κύπελλο Ελλάδας έχει 6 συμμετοχές και 3 γκολ. Ο Πατρίκ Ντιμπαλά θα αγωνίζεται στην ομάδα μας με το νούμερο 39 στη φανέλα του».

Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης