Νικήτρια με 2-1 σκορ αναδείχθηκε η Εθνική ομάδα ποδοσφαίρου των Νέων στην φιλική της αναμέτρηση με αντίπαλο την Ουκρανία, που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη στη χώρα της Ανατολικής Ευρώπης. 

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα, με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Χρήστο Δώνη, ο οποίος πέτυχε και τα δύο τέρματά του στο 28΄ και στο 53’ επικράτησε της αντιπάλου του, πραγματοποιώντας μάλιστα πολύ καλή εμφάνιση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το σημερινό φιλικό παιχνίδι εντάσσεται στο πλαίσιο της προετοιμασίας ενόψει της συμμετοχής της στην elite round του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος 2013.

«Είμαι ικανοποιημένος από τη συνολική εικόνα της ομάδας, καθώς είχαμε πολύ καλή και ισορροπημένη λειτουργία, τόσο στον αμυντικό όσο και στον επιθετικό τομέα. Παρόλα αυτά, υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης και στο χρόνο που μας απομένει θα δουλέψουμε σκληρά και μεθοδικά, ώστε να παρουσιαστούμε πανέτοιμοι στους επίσημους αγώνες του Ιουνίου», σχολίασε ο ομοσπονδιακός προπονητής Θοδωρής Παχατουρίδης.

Η σύνθεση της Εθνικής: Μπάρκας (65΄ Λαδάς), Παπουτσογιαννόπουλος, Χουχούμης (65΄ Ναυπλιώτης), Βοσνακίδης, Γούτας, Δώνης, Ανδρεόπουλος (55΄ Πόποβιτς), Μύγας (46΄ Δεληγιαννίδης), Σουνάς (70΄ Καντούτσης), Φούντας (20΄ Κρητικός), Ιωαννίδης (65΄ Βέργος)

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης