Προτείνει ο Ba-bet-o (κατά κόσμον Μπάμπης Παπαφιλιππάκης)

Καλησπέρα σας… «Δοκάρι» είχαμε τη Δευτέρα, καθώς επαληθεύτηκαν οι δύο από τις τρεις επιλογές μας, ωστόσο δεν πτοούμαστε και θα προσπαθήσουμε να επιστρέψουμε σήμερα στον δρόμο των επιτυχιών.

Από το σημερινό κουπόνι του ΟΠΑΠ την παράσταση, όπως είναι φυσικό κλέβουν οι δύο επαναληπτικοί για την προημιτελική φάση του Τσάμπιονς Λιγκ στο «Βεστφάλεν» και το «Στάμφορντ Μπριζ».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στον αγώνα ρεβάνς ανάμεσα στην Ντόρτμουντ και τη Ρεάλ Μαδρίτης η πρόκριση για τα ημιτελικά δείχνει να έχει κριθεί, μετά το 3-0 της «βασίλισσας» στο πρώτο παιχνίδι.

Πάντως οι Βεστφαλοί θα κάνουν το παιχνίδι τους και θα διεκδικήσουν τις λιγοστές πιθανότητες που έχουν για την πρόκριση, έχοντας και τον Λεβαντόφσκι στη σύνθεσή τους.

Σε συνδυασμό λοιπόν με την εκτελεστική δεινότητα που διακρίνει και την ομάδα του Αντσελότι, οδηγούμαστε στο συμπέρασμα ότι το OVER  έχει τις περισσότερες πιθανότητες να επαληθευτεί.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για τους λάτρεις των σκορ σε αυτό το παιχνίδι πιθανά μοιάζουν το 2-1 υπέρ της ομάδας του Κλοπ (10.00), καθώς και το 2-2 (10.00).

Πάμε όμως και στο άλλο παιχνίδι, όπου τα πράγματα είναι περισσότερο ρευστά. Η Τσέλσι καλείται να ανατρέψει το εις βάρος της 3-1 από το «Παρκ Ντε Πρενς» και θα προσπαθήσει να πετύχει κάποιο γρήγορο γκολ, προκειμένου να πλησιάσει στην ανατροπή. Έτσι η βασική μας επιλογή σε αυτό το ματς θα είναι το «1ημίχρονο 1 τελικό».

Πάντως οι πρωταθλητές Γαλλίας διαθέτουν ποιότητα και έστω και χωρίς την αρωγή του Ιμπραΐμοβιτς, μπορούν να πετύχουν γκολ στο Λονδίνο. Γι’ αυτόν τον λόγο στα δύο πιθανά σκορ, που θα προτείνουμε είναι το 2-1 (7.50) και το 3-1 (13.00) υπέρ της ομάδας του Μουρίνιο.

ΔΥΑΔΑ…

102. ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ-ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ OVER (1.35)
103. TΣΕΛΣΙ-ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ 1ΗΜ-1ΤΕΛ (2.60)

ΑΠΟΔΟΣΗ: 3.51

ΣΚΟΡ (ΠΑΙΖΟΝΤΑΙ ΜΟΝΑ ΑΠΟΔΕΚΤΑ)…

102. ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ-ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ 2-1 (10.00) – 2-2 (10.00)
103. TΣΕΛΣΙ-ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ 2-1 (7.50) – 3-1 (13.00)

Σχόλια ή παρατηρήσεις, στο babispap_zougla@hotmail.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης