Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Μανώλη Μυλωνάκη, η Βουλιαγμένη επικράτησε με 9-8 του Παναθηναϊκού το Σάββατο στο κλειστό κολυμβητήριο του ΟΑΚΑ, σε ένα επεισοδιακό παιχνίδι για τη 16η αγωνιστική της Α1 πόλο των Ανδρών.

Το ματς ήταν αρκετά αμφίρροπο και οι δύο ομάδες εναλλάσσονταν στο σκορ. Στο τρίτο οκτάλεπτο ο ΝΟΒ ανέβασε στροφές και με τρία αναπάντητα γκολ πήρε το προβάδισμα, ωστόσο οι «πράσινοι» δεν τα παράτησαν, και με πρωταγωνιστή τον Γιώργο Αφρουδάκη μείωσαν στο γκολ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Εντούτοις δεν κατάφεραν να αξιοποιήσουν τις ευκαιρίες που τους δόθηκαν για να φτάσουν στο γκολ της ισοφάρισης, με αποτέλεσμα οι φιλοξενούμενοι να πάρουν τη νίκη.

Αξίζει να σημειωθεί ότι και οι δύο ομάδες εξέφρασαν πολλά παράπονα για τη διαιτησία των Κατσαρού και Στεφανάκη.

Οι ρέφερι απέβαλαν για έντονη διαμαρτυρία τον προπονητή του Παναθηναϊκού Φάνη Κουντουδιό και τον έφορο της Βουλιαγμένης Φάνη Τίγκα, ενώ την κόκκινη κάρτα αντίκρισε και ο τεχνικός των φιλοξενουμένων Τεό Λοράντος, επειδή διαπληκτίστηκε με φιλάθλους των γηπεδούχων, όπως αναφέρεται στο φύλλο αγώνα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Με αντικατάσταση αποβλήθηκαν από το ΝΟΒ οι Καρούντζος (στα μέσα της δεύτερης περιόδου) και Χρ. Αφρουδάκης (στις αρχές του τελευταίου οκταλέπτου).

Τα οκτάλεπτα: 2-2, 4-3, 0-3, 2-1

Τα γκολ:

Παναθηναϊκός: Γ. Αφρουδάκης 4, Παπαδόγκωνας 2, Κουρλιάφτης, Δ. Δερμιτζάκης

Βουλιαγμένη:
Μυλωνάκης 4, Κομάντινα 2, Γούνας 2, Τίγκας

Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης