Με σκορ 14-9 η εθνική υδατοσφαίρισης νέων ανδρών επικράτησε της Λευκορωσίας, σε αγώνα κατάταξης του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος, που διεξάγεται στο Κανέτ-Αν Ρουσιγιόν της Γαλλίας. Το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα θα διεκδικήσει πλέον θέση μεταξύ της ένατης και της 12ης και θα συνεχίσει τις υποχρεώσεις του το Σάββατο (14.30), με αντίπαλο τη Ρουμανία ή την Τουρκία.

Τα οκτάλεπτα:
4-1, 1-2, 4-3, 5-3

Για την ελληνική ομάδα σκόραραν οι Αλβέρτης 3, Χατζηγούλας 2, Δερβίσης 2, Λουιζίδης 2, Καζάζης 2, Βελώνιας, Μαρινάγης, Σολανάκης. Εκτός 13άδας έμεινε ο Θανάσης Χρυσοσπάθης, λόγω πειθαρχικού παραπτώματος.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός, Περικλής Δαμάσκος, δήλωσε: «Το αποτέλεσμα ήταν αναμενόμενο. Σε όποια κατάσταση και να βρισκόμαστε, καλή ή κακή, απέναντι σε μία ομάδα σαν τη Λευκορωσία δεν μπορεί να χάνουμε. Ήταν μία ομάδα υποδεέστερη από εμάς και κερδίσαμε εύκολα. Ο στόχος μας είναι να κλείσουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο αυτό το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα και βέβαια να ασχοληθούμε με τα συμπεράσματα αυτής της διοργάνωσης και να δούμε πώς θα βελτιώσουμε τα δεδομένα που υπάρχουν σήμερα».

Επιμέλεια: Ανδρέας Αθανασούλης

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης