Τον αμυντικό Ζοσέ Μποσίνγκουα κάλεσε εκ νέου στην Εθνική Πορτογαλίας ο Φερνάντο Σάντος, 4 χρόνια μετά την τελευταία κλήση του.

Ο 32χρονος που είχε μείνει εκτός από τον προηγούμενο ομοσπονδιακό προπονητή, Πάουλο Μπέντο, κλήθηκε από τον Σάντος για το παιχνίδι της επόμενης Παρασκευής με την Αρμενία για τα προκριματικά του EURO 2016 και το φιλικό με την Αργεντινή στο Μάντσεστερ στις 18 Νοεμβρίου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο παλιός παίκτης της Πόρτο, της Τσέλσι και της Κουίνς Παρκ Ρέιντζερς που τώρα αγωνίζεται στην Τουρκία με την Τράμπζονσπορ, είχε δηλώσει πριν από τρία χρόνια ότι δεν θα ξαναπαίξει στην εθνική υπό τις οδηγίες του Μπέντο. Η τελευταία διεθνής συμμετοχή του ήταν στο φιλικό με την Ισπανία το Νοέμβριο του 2010.

Ο Σάντος, έχει ήδη καλέσει στην εθνική και τον αμυντικό Ρικάρντο Καρβάλιο, που επίσης ήταν εκτός με τον Μπέντο, ενώ για πρώτη φορά συμπεριέλαβε στην αποστολή τους επίσης αμυντικούς Τιάγκο Γκόμες (Μπράγκα) και Ράφαελ Γκουερέιρο (Λοριάν). Στην εθνική ο Σάντος κάλεσε και τον Χέλντερ Ποστίγκα τον οποίο άφησε εκτός στα δύο πρώτα ματς του περασμένου μήνα.

Παράλληλα ο Σάντος θα έχει την ευκαιρία με την Αρμενία να καθίσει για πρώτη φορά στον πάγκο της εθνικής ομάδας, αφού το Διαιτητικό Αθλητικό Δικαστήριο έχει άρει προσωρινά την τιμωρία του (8 αγωνιστικές) λόγω της αποβολής του στο μουντιάλ από τον αγώνα της Ελλάδας με την Κόστα Ρίκα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης