Ο Γιάννης Αναστασίου παρουσιάστηκε στεναχωρημένος από τα επεισόδια που έγιναν στην Λεωφόρο, μεταξύ των οπαδών του Παναθηναϊκού και του ΠΑΟΚ!

«Θέλαμε να είναι μια γιορτή. Αυτά που έγιναν είναι ντροπή για όλους μας. Συγχαρητήρια στην διοίκηση που ήθελε να φέρει οπαδούς. Σαν χώρα δεν έχουμε πολιτισμό να δούμε παιχνίδι και να το ευχαριστηθούμε ήρεμα και όμορφα. Πρέπει όλοι σαν κοινωνία να ντρεπόμαστε. Ντροπή! Είμαστε στο 2014…», είπε ο προπονητής του Παναθηναϊκού και συνέχισε:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Ήταν το τρίτο ματς σε μία εβδομάδα. Ξέραμε πως θα υπάρχει κούραση. Ξέραμε πως θα ήταν σημαντικό μετά το 1-0, να το τελειώναμε το ματς. Δεν το κάναμε. Όσο μένει ο αντίπαλος στο παιχνίδι, και δεν τελειώνεις τις φάσεις… Δεν είχαμε καθαρό μυαλό στο τελευταίο μισάωρο. Ο ΠΑΟΚ έπαιξε πιο επιθετικά. Όπως πήγε το ματς το 1-1 είναι δίκαιο. Πολλά συγχαρητήρια στους παίκτες εκτός από έναν παίκτη του ΠΑΟΚ που μέσα στην φυσούνα αντέδρασε άσχημα. Δεν θέλω να πω ποιος και τι. Αν γραφτεί στο Φ.Α θα το μάθετε…».

Αναφορικά με τον Δημήτρη Σαλπιγγίδη, τόνισε: «Ο Σαλπιγγίδης είναι ποιοτικός. Προσπαθεί για το καλύτερο. Είχαμε κακή αμυντική λειτουργία από το ξεκίνημα της φάσης. Εκεί λειτούργησε το ένσικτο του. Αυτές οι φάσεις είναι η… ειδικότητα και μας στέρησε την νίκη», ενώ σχετικά με την εξέλιξη των play off, επεσήμανε: «Όλες οι ομάδες είναι κοντά. Υπάρχει κούραση και όχι το καθαρό μυαλό. Θα πάει μέχρι το τέλος. Όλες οι ομάδες πετάνε βαθμούς. Όποιος έχει μεγαλύτερη αυτοσυγκέντρωση, έχει τον πρώτο λόγο».

Για τις αλλαγές του Καρέλη και του Πέτριτς, απάντησε: «Η αλλαγή του Πέτριτς έγινε γιατί ένιωσε ένα σφίξιμο στον δικέφαλο και δεν θέλαμε να τον χάσουμε. Είχαμε συμφωνήσει. Για την αλλαγή του Καρέλη, θέλαμε να κλείσουμε τους χώρους για να έχουμε καλύτερη λειτουργία. Είχαμε δυσκολία να πάρουυμε τις δεύτερες μπάλες. Ήταν καθαρά κομμάτι του ότι δεν είχαμε καλή κυκλοφορία της μπάλας. Κάποια στιγμή όταν δεν έχεις αυτό, θα σου κοστίσει».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης