Έξτρα πριμ για την έξοδο της ομάδας στην Ευρώπη υποσχέθηκε ο Γιάννης Αλαφούζος κατά τη σημερινή του επίσκεψη στην Παιανία και την ομιλία του στους ποδοσφαιριστές.

«Αναγνωρίζω ότι βιώνετε μια δύσκολη σεζόν και προσπαθείτε να βοηθήσετε τον Παναθηναϊκό κάτω από αντίξοες συνθήκες. Ξέρω τις προσπάθειες που καταβάλλετε. Έχετε κατανοήσει πόσο σημαντική είναι για την ΠΑΕ η συμμετοχή στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, και η νίκη στο παιχνίδι που έχουμε στην Τούμπα, θα μας δώσει μεγάλη ώθηση ώστε να πετύχουμε τον στόχο μας» ανέφερε αρχικά ο πρόεδρος του «τριφυλλιού» και συμπλήρωσε: «Η παρουσία της ομάδας στην Ευρώπη θα ωφελήσει και εσάς. Θα λάβετε ένα έξτρα πριμ εφόσον πετύχετε, προκειμένου να αναγνωριστεί με αυτόν τον τρόπο η συμβολή σας. Όσοι είστε εδώ έχετε την εμπιστοσύνη μας. Σας θεωρούν αουτσάιντερ για την Τούμπα, αλλά εσείς μπορείτε να αποδείξτε την αξία σας. Έχετε δείξει ότι είστε καλύτεροι και είναι στο χέρι σας να το επαναλάβετε».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Αλαφούζος ζήτησε, πάντως, να παραμείνουν στην αίθουσα κατά τη διάρκεια της ομιλίας του μόνο οι ποδοσφαιριστές, ο Φάμπρι και οι συνεργάτες του.

Επιμέλεια: Γιώργος Σπανουδάκης

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης