Οι ιθύνοντες της Ορντούσπορ έχουν μείνει ικανοποιημένοι από την απόδοση του Φρανθίθκο Χαβίτο, όμως προτεραιότητα του Ισπανού είναι να επιστρέψει στον Ολυμπιακό και να αγωνιστεί στους «ερυθρόλευκους».

«Ξέρω ότι η Ορντούσπορ θέλει να με κρατήσει. Είναι ικανοποιημένοι από εμένα. Πρώτα όμως θα έρθω στην Ελλάδα, για να μιλήσω με τον Ολυμπιακό και θα δούμε» δήλωσε ο Φρανθίσκο Χαβίτο στον «Πρωταθλητή».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Αν με θέλει ο Ολυμπιακός, θα παίξω εκεί. Αν δε με θέλει, θα δούμε τι θα γίνει. Έχω δύο χρόνια συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό. Όπως είπα, η επιθυμία μου είναι να αγωνιστώ στον Ολυμπιακό, αλλά πρέπει να περιμένω και τι θα γίνει με τον κ. Βαλβέρδε» είπε ο Ισπανός και απάντησε στο ερώτημα αν παρακολουθεί την πορεία των «ερυθρόλευκων»:

«Ναι, παρακολουθώ τα παιχνίδια του Ολυμπιακού μέσω Internet. Είδα το ματς με τον Παναιτωλικό που η ομάδα που κατέκτησε μαθηματικά τον τίτλο. Παρακολουθώ συχνά, όποτε μπορώ, τα όσα συμβαίνουν στην Ελλάδα. Χαίρομαι για το πρωτάθλημα του Ολυμπιακού».

Για τη ζωή του στην Τουρκία, είπε: «Δεν έχω παράπονο, περνάω καλά. Είμαι ήσυχος και ήρεμος. Το κακό είναι ότι δεν έχω την οικογένειά μου, γιατί έμεινε στην Ελλάδα λόγω του σχολείου. Για μένα το πιο σημαντικό είναι πως βρίσκεται εδώ ο Κούπερ. Τον ήξερα και με ήξερα. Πλέον παίζω συχνά και έχω ρυθμό. Συνήθως παίζω δεξί εξτρέμ. Πηγαίνω πάνω-κάτω, τα γνωστά δηλαδή που κάνω με προπονητή τον Κούπερ και όχι μόνο».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επιμέλεια: Ανδρέας Αθανασούλης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης