Στα νέα του ποδοσφαιρικά λημέρια βρέθηκε για πρώτη φορά μετά την ολοκλήρωση της μετεγγραφής του στην Τζένοα ο Γιάννης Φετφατζίδης.

Ο διεθνής Έλληνας μεσοεπιθετικός, μετά το πέρας των αγωνιστικών του υποχρεώσεων με την Εθνική μας ομάδα ποδοσφαίρου στα προκριματικά του Μουντιάλ της Βραζιλίας, ταξίδεψε την Τετάρτη στη Γένοβα και πέρασε με επιτυχία από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις.

Ο πρώην άσος του Ολυμπιακού εν συνεχεία επισκέφτηκε το προπονητικό κέντρο των «ροσομπλού», όπου τον περίμενε για να τον καλωσορίσει στο νέο του ποδοσφαιρικό «σπίτι» ο πρόεδρος της ομάδας του Καμπιονάτο, Ενρίκο Πρετσιόζι.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο «Φέτφα» ακολούθως είχε την πρώτη του γνωριμία με τον προπονητή της Τζένοα, Φάμπιο Λιβεράνι, ο οποίος, όπως είναι φυσικό, ανέλαβε να τον συστήσει στους νέους συμπαίκτες του λίγο πριν την πρώτη προπόνηση που είχε διάρκεια μισής ώρας.

Όπως ενημέρωσε η Τζένοα, μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της, ο Φετφατζίδης θα πραγματοποιήσει τη δεύτερη προπόνησή του με τους «ροσομπλού» το απόγευμα της Πέμπτης (17.30 τοπική ώρα) και μία ώρα αργότερα θα παρουσιαστεί στους εκπροσώπους του Τύπου μαζί με τον επίσης νεοαποκτηθέντα Ρικάρντο Σεντουριόν.

Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης