Με υπηρεσιακούς τεχνικούς στον πάγκο (Κασδοβασίλης, Λευκόπουλος) και με τον διάδοχο του Σούλη Παπαδόπουλου στην εξέδρα (Παναγιώτης Τζαναβάρας), η Δόξα Δράμας πέτυχε την παρθενική της νίκη στην Football League επικρατώντας με 2-0 της Αναγέννησης Επανομής.

Οι «μαυραετοί» μπήκαν δυνατά, είχαν το έλεγχο του αγώνα και πίεσαν για να ανοίξουν το σκορ και το πέτυχαν λίγο πριν από την συμπλήρωσης μισής ώρας στο παιχνίδι. Ο Ρούσεφ εκτέλεσε κόρνερ, με τον Θάνο να βρίσκει την μπάλα με το κεφάλι και να την στρώνει στο αρχηγό της Δόξας, Ταραλίδη, ο οποίος με διαγώνιο συρτό σουτ άνοιξε το σκορ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η Επανομή χωρίς επιθετικές λύσεις (ο ανέτοιμος Ογκουνσότο μπήκε στα τελευταία λεπτά ως αλλαγή) υποχρεώθηκε ν’ ανοιχτεί για να φτάσει στην ισοφάριση και έτσι οι Δραμινοί εκμεταλλεύτηκαν τα κενά και κλείδωσαν τη νίκη στο 2ο λεπτό των καθυστερήσεων.

Ο Κάπελ έφυγε στην κόντρα και με υποδειγματικό πλασέ διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του.

Δόξα Δράμας: Γουμάγιας, Περπερίδης, Σικαλιάς (65′ Στεργιανός), Μιλένκοβιτς, Κοντέων, Ταραλίδης, Ιντζόγλου, Ρούσεφ (72′ Πουλάκος), Σοϊλέδης (65′ Καμινιώτης), Κάπελ, Θάνος.

Αναγέννηση Επανομής:
Τοπαλίδης, Τσερκέζος, Κουκουλέκης, Τέλλος (32′ Φωτιάς), Παπατζίκος, Δραγανίδης (55′ Tζανδάρης), Μωυσίδης, Κουλίδης, Ταχμαζίδης, Μπαλασάς, Σικαλόπουλος (72′ Ογκουνσότο).

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης