Την πρώτη νίκη του στα πλέι οφ πανηγύρισε ο Ατρόμητος, αφού επικράτησε εντός έδρας της ΑΕΚ με 1-0. Το γκολ για την ομάδα του Περιστερίου πέτυχε ο Σκόνδρας στο 75’.

Μόλις στο 11’ ο Ατρόμητος έχασε την πρώτη ευκαιρία του αγώνα, αφού ο Δημούτσος με πολύ δυνατό σουτ σημάδεψε το δοκάρι. Στη συνέχεια της φάσης ο Μήτρογλου, μετά από σέντρα του Μπρίτο, έπιασε δυνατό σουτ που απέκρουσε εντυπωσιακά ο Κωνσταντόπουλος. Από την πλευρά της η Ένωση απείλησε στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου, με τον Γκουντγιόνσεν, που επανήλθε στην βασική ενδεκάδα μετά απουσία μηνών.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η ΑΕΚ ισοφάρισε τα δοκάρια στο 48’ με τον Λεονάρντο, ο οποίος με σουτ τράνταξε το οριζόντιο δοκάρι του Ιτάνζ. Ο Ατρόμητος έχασε την ευκαιρία στο 73΄ να προηγηθεί με τον Αναστασάκο, αλλά άνοιξε το σκορ με τον αρχηγό Γιάννη Σκόνδρα.

Στο 75΄ ο Έλληνας ποδοσφαιριστής πήρε το «ριμπάουντ» μετά από απόκρουση του Κωνσταντόπουλου σε σουτ του Μήτρογλου και διαμόρφωσε το τελικό σκορ.

Ατρόμητος – ΑΕΚ 1-0 (Nova 2)

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Γκολ: 75′ Σκόνδρας
-11′ Δοκάρι ο Δημούτσος
-48′ Δοκάρι ο Λεονάρντο

Κίτρινες κάρτες:
Tόμας, Ιγκλέσιας

Κόκκινες κάρτες:

Ατρόμητος (Γιώργος Δώνης): Ιτάνζ, Οικονόμου (46′ Σφακιανάκης), Τόμας, Φυτανίδης, Σκόνδρας, Ιγκλέσιας (73′ Καραμάνος), Δημούτσος (63′ Aναστασάκος), Πίτου Γκαρσία, Επστάιν, Μπρίτο, Μήτρογλου.

ΑΕΚ (Νίκος Κωστένογλου):
Κωνσταντόπουλος, Καράμπελας, Μπουγαΐδης, Μανωλάς, Γεωργέας, Μάκος, Βάργκας (66′ Κάρλος), Καφές, Γκούντγιονσεν, Λεονάρντο, Λυμπερόπουλος (46′ Κλωναρίδης – 86′ Μπέλεκ).

Επιμέλεια: Ανδρέας Αθανασούλης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης