Ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι δίνει απόψε το βράδυ ο Ολυμπιακός. Οι «ερυθρόλευκοι» κοντράρονται με την Άντερλεχτ στο «Κονστάντ Βάντεν Στοκ» των Βρυξελλών (21.45, Δημόσια Τηλεόραση), σε παιχνίδι για τη 2η αγωνιστική των ομίλων του Champions League.

Η ομάδα του Μίτσελ, που έχασε στην πρεμιέρα με 4-1 από την Παρί Σεν Ζερμέν, θα επιδιώξει απόψε να πάρει τους πρώτους της βαθμούς στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Ισπανός τεχνικός αναμένεται να εμπιστευτεί στο τέρμα τον Ρομπέρτο. Στην άμυνα ο Σαλίνο θα παίξει δεξιά, αριστερά τη θέση διεκδικούν οι Χολέμπας και Μπονγκ, και στο κέντρο οι Μανωλάς, Σιόβας.

Ως αμυντικά χαφ θα ξεκινήσουν ο Μανιάτης με ο Σάμαρης. Πιο μπροστά θα βρίσκονται οι Βάις, Ολαϊτάν και Φουστέρ, ενώ μοναδικός προωθημένος θα είναι ο Σαβιόλα.

Την αποστολή συμπληρώνουν οι Μέγιερι, Κάμπελ, Τσόρι, Μεντζανί, Μήτρογλου, Εντινγκά και Γιαταμπαρέ. Εκτός έμεινε ο τραυματίας Μασάντο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Από την πλευρά του, ο Γιον Βαν Ντεν Μπρομ θα παρατάξει σε διάταξη 4-2-3-1 την πρωταθλήτρια Βελγίου: Προτό (τερματοφύλακας), Ζιλέ (δεξί μπακ), Κουγιατέ, Ενσακαλά (στόπερ), Εμπέμπα (αριστερό μπακ), Μιλιβόγιεβιτς, Κλιέσταν (στον άξονα), Μπρούνο, Σουάρες, Πρετ (χαφ), Μίτροβιτς (φορ).

Η αποστολή της Άντερλεχτ: Ατσεαμπόνγκ, Μπρούνο, Σιριάλ, Ντεζάχτ, Ντε Ζέου, Ζιλέ, Καμίνσκι, Κλιέσταν, Κουγιατέ, Εμπέμπα, Μιλιβόγιεβιτς, Μίτροβιτς, Ενσακαλά, Νάουτινκ, Πρετ, Προτό, Σουάρες, Τίλεμανς.

Επιμέλεια: Ανδρέας Αθανασούλης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης